Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Agogs Tracer Cross L / 19 "(2016)

Termékkatalógus
Agogs Tracer Cross L / 19 "(2016)
Elektromos kerékpár 60-130 km-es tartomány, 36 voltos Li-Ion akkumulátor, 13,2 Ah, névleges teljesítmény 250 W, rugós első villa, merevség szabályozással, alumínium keret, 19 "kerékméret, 28"
Kód:  EKA302a Termékszám:  13820145 Gyártó honlapja:

Agogs Tracer Cross L / 19 "(2016)

Kerékátmérő:

28"

Keret:

Alumínium

Villa:

fékek:

váltó:

Shimano Deore

váltó:

Fékezők / átalakítók:

Patron:

Gumiabroncsok:

Kenda KROSS CYCLO

A kerék súlya:

Belefáradtál a városok állandó forgalmi dugóira, és pénzt spórolna benzin vagy dízel? Minden erőfeszítés nélkül, mégis pozitív hatással az egészségére? Ebben az esetben szerezzen néhányat az egyre népszerűbb elektromos készülékeApproxől és élvezze a mozgás örömét. Nincs szükség külön engedélyre vagy bejegyzésre a rendszerleíró adatbázisban, emellett az elektromos kerekek minden korosztály számára alkalmasak.Különösen aktív idősek, vezetők, diákok, de lelkes biciklisek is. A vitathatatlan előnyök ökológiai, környezetbarát üzemeltetés és alacsony költségek, a kilométerenkénti ár néhány fillérek között mozog.

Cseh minőség


Az Agogs elektromos cégek cseh gyártója több éves fejlesztést és tapasztalatot töltött. Az "ekola" nemcsak hazánApproxan népszerű, de Európa-szerte híres.Precíziós feldolgozással, minőségi alkatrészekkel és nagyszerű elektronikával rendelkeznek. Ideális ár / minőség arányt büszkélkedhet, ami nagy előfeltétele ezeknek a járműveknek, hogy hosszú évekig szolgáljanak Önnek. A kerékpár vásárlása után több évvel is könnyű kiszolgálást és garantált alkatrészeladást lehet igénybe venni.

A Tracer Croos az   egy különleges, 19 "-es keretre épülő kereszteződés, amely hozzájárul a kerék összsúlyához, de akár egy 125 kilométeres kerékpáros is.A kiválasztott 28 hüvelykes kerékpántok alacsony gördülési ellenállással és hibásan ellenálló bevonattal vannak ellátva. Biztosan értékelni fogja az RST Sofi zárható villát és a Shimano Deore váltót, amely 10 fokozatot kínál. A helyes pozíciót állítható pinrel is beállíthatja. Kiválasztott alkatrészek és konstrukciók teszik a kerék előfeltételét az egész napos utakon az aszfalton kívül is.

Nyeregj fel a csúcsra


A Sony Li-Ion akkumulátorral és a Bafang motorral egyidejűleg akár 130 km-rel is élvezheti a különlegesen kialakított motort, amely a csendes működéshez és a váltó kazettához ideálisan használható.Az akkumulátor nagyfeszültségű cellákkal rendelkezik , amelyek képesek a nagy kisülési áramlatok kezelésére, még a legmeredekebb dombok vezetésére is. A vezérlést a kormányon lévő tartós, háttérvilágítású kijelző biztosítja. 6 szinttel rendelkezik, melyeket személyre szabhat az Ön igényeihez és a kerekek PIN kóddal való lezárásához. Mint minden Agog-modell, a Tracer Cross egy Boost gombbal is rendelkezik.

Vegyünk egy gyakorlati zsákot, amely tartalmaz egy 3A gyors töltőt, részletes AGOGS utasításokat, 16v1 AGOGS szerszámokat egy zsebben és egy fertőtlenítő párnát.A csatolt eszközök tartalmaznak mindent, amire szüksége van, hogy a körödet. A kerékpár befejezését és üzembe helyezését otthon, szakértő segítsége nélkül kezelheti. Nézze meg ezt a videót .

Fő előnyei:

  • Tökéletes vezetési teljesítmény
  • Könnyűszerkezetes
  • Állítható szár
  • Boost gomb
  • Magasfeszültségű sejtek
  • Tartós burkolat

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Agogs Tracer Cross L / 19 "(2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Tracer Cross L/19". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs Tracer Cross. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Cross L/19" (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Cross L/19" (2016).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ