Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Amulet vásárló 1 sebességes

Termékkatalógus
Amulet vásárló 1 sebességes
Kerék városi, a sárvédők, a fények és a hordozó
Kód:  SPT1277 Gyártó honlapja:
Amulet vásárló 1 sebességes Megszűnt

Amulet vásárló 1 sebességes

Ez a kerékpár Ajánlott a város nyerni akkor különösen eredeti design, utalva a hagyományos tervezési kerékpárok. Acél váz és villa biztosítja, hogy a kerék fog szolgálni megbízhatóan évtizedek óta. Ez a modern közlekedési forma a város körül egyre népszerűbb a növekvő számú kerékpáros útvonalak és kerékpárutakat is munkába viszont egy kellemes időt.

Ahol szeretné, megy előre, és tűsarkú

A vásárlás, a medence, a nagymama, az ebédet. Ezek mind módszereket, amelyek szükség lesz egy megbízható közlekedési eszköz. Miért ne lenne éppen fordítva? Dojedete všude, kam potřebujete, spolehlivě a ekologicky, navíc si i zasportujete a spojíte tak nutné s užitečným. Sem te, hölgyeim, ne aggódj kerekek, még a nyeregben szoknya, köszönhetően az alacsony keret nem lesz nehéz szerzés, vagy süllyedés. Kézitáska gond nélkül přidělají a szállító és fel az utcákon.

legfontosabb jellemzői

  • Méret 26 "
  • Jednopřevodové
  • Fékek V-fék / Torpedo
  • Acél váz és villa
  • műanyag pedálok
  • Sárvédő, lámpák, hátsó rack

A klasszikus hogy megöregszik

Jednopřevodové körben már bizonyított klasszikus. Ms. Vášáryová vizsgált őt Postřižinách tökéletesen, így tudjuk, hogy a város tökéletesen. Nem tudjuk garantálni, hogy csapkod a haj, mint ő, de akkor biztosan van egy nagy vezetési élményt. Ne csak szemet hunyni az út még nem ért véget, mielőtt igazán elkezdődött. Beltéri lánc védi a ruhákat, mielőtt a baleset és a lábak, nem minden áron lehet bizonyíték az érvényesség az állítás, hogy minden jó sportoló a láb konverter, igaz? Klasszikus design kerekek és a sárvédők kiegészítik, ami különösen hasznos, amikor az esőcseppek.

Biztonsági elsődlegesen

Fényvisszaverő elemek drátcích kerékpárok, elemes első lámpa, hátsó lámpa. Ezek a biztonsági funkciók, amelyek biztosítják, hogy látni fogod, még rossz látási viszonyok, a sofőr tudja, hogy éjszakai vezetés, elkerülve a nemkívánatos konfliktusok. De ez soha nem ajánlatos a kockázat, így tartsa be a törvényeket, és vezessen óvatosan. Ebben az esetben, ebben a körben garantálja a biztonságos vezetés - elvégre mindig viszi a saját amulett.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amulet vásárló 1 sebességes
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet shopper 1-speed. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amulet shopper 1-speed. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amulet Shopper 1-speed. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amulet Shopper 1-speed.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ