Shop roku Akvizice ApF HU

Birzman Apró Tanker

Termékkatalógus
Birzman Apró Tanker
Pumpa pedál
Kód:  SPT18018 Termékszám:  4714247515482

Birzman Apró Tanker

Mi bemutatjuk prémium láb szivattyú Birzman amely kiemelkedik teste polírozott alumínium és számos gyártási megoldásokat, amelyek megkönnyítik a használatát.Ez segít abban, hogy a pumpát tekintélyes Reddot Design Award 2013.

Legfontosabb jellemzők

  • Az elegáns megjelenés, polírozott alumínium
  • simaság
  • CAD rendszer szabályozására légáram
  • légnyomásmérő

Praktikus és kényelmes kialakítás

Még a csekély mérete, akkor a szivattyú pumpálja a lélek akár 220 psi.A nagyobb kényelem, továbbá hozzájárul a széles fogantyú és a kényelmesen elhelyezett műszerrel. Alumínium váz majd kelléket szivattyú biztosítja a stabilitást és tartósságot.

Praktikus és kényelmes kialakítás

Kiváló technikai feldolgozás is a design a dugattyú, amely egy nagyon sima működését. A szivattyú egy olyan rendszer vezérlésére légáramlás CAD. Drain dugattyúval e rendszer szabályozza a nyomás és fel van szerelve egy csatlakozóval Snap-It, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű kapcsolat a mellbimbó.

Műszaki adatok:

nyomás:
220 psi

Szín:
ezüst

Kompatibilitás szelepek:
Schrader és Presta

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Birzman Apró Tanker
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Birzman Tiny Tanker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Birzman Tiny Tanker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Birzman Tiny Tanker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Birzman Tiny Tanker.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ