Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Birzman zaco Maha MTB

Termékkatalógus
Birzman zaco Maha MTB
Pumpa pedál
Kód:  SPT18017 Termékszám:  4714247515376 Gyártó honlapja:

Birzman zaco Maha MTB

Mi bemutatjuk prémium láb szivattyú Birzman amely kiemelkedik teste polírozott alumínium és számos gyártási megoldásokat, amelyek megkönnyítik a használatát. A speciális kialakítás tökéletes megemelve kerékpár. Azt teszi, hogy nagyon gyorsan növeli a kabát nagyobb térfogatú.

Legfontosabb jellemzők

  • Az elegáns megjelenés, polírozott alumínium
  • fa nyéllel
  • simaság
  • Ergonomikus 5 ° dőlés a test
  • CAD rendszer szabályozására légáram
  • One átfogó nyomtáv
  • Max. nyomás 120 psi / 8,3 bar

Praktikus és kényelmes kialakítás

Az első dolog, amit észre ezt inflator mellett külseje, 5 ° -os dőlés a felhasználónak. Ez teszi annak használatát kényelmesebbé és természetes, hogy a geometria a humán szervezetben. A nagyobb kényelem hozzájárul nagy lakkozott nyél és kényelmesen elhelyezni nyomtáv. Alumínium váz majd kelléket szivattyú biztosítja a stabilitást és tartósságot.

Tökéletesen adatfeldolgozásra

Kitűnő műszaki feldolgozás is a design a dugattyú. Amely létrehoz egy nyomás 120 psi, és egy nagyon sima működését.A szivattyú fel van szerelve egy rendszer szabályozza légáramlás CAD. Drain dugattyús rendszer, amely szabályozza a levegő nyomása és könnyedén csatlakoztatható a csatlakozó Snap-It, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű kapcsolatot a mellbimbó.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Birzman zaco Maha MTB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Birzman Zacoo Maha MTB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Birzman Zacoo Maha MTB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Birzman Zacoo Maha MTB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Birzman Zacoo Maha MTB.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ