Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Canmore GP-102 +

Termékkatalógus
Canmore GP-102 +
3,9 14 értékelés
GPS nyomkövető - Chipset SIRF-IV, 48 csatorna, adattárolás, lépésszámláló, iránytű, magasságmérő, IPX6 ellenállás, Li-ion akkumulátor, kommunikáció és töltés USB-n keresztül
Kód:  PP894k9 Termékszám:  GP-102+

Canmore GP-102 +

Kültéri navigáció a saját kategóriájában páratlan funkcionalitással. Ezt a navigációt mindenekelőtt a turisták és a síelők fogják értékelni, azonban az autóban sem lesz haszontalan. Megbízhatóságának alapja bármely külső körülmények között a test IPX6 szabvány szerinti lefedése, amely garantálja a vízállóságot erősen spriccelő víz esetén is. Háttérvilágítással ellátott szegmenses kijelző jelzi a célhoz vezető irányt és távolságot, digitális iránytűt, műholdakat, időt, magasságot, emelkedést / süllyedést, hőmérsékletet, nyomást, útvonalat, stb. Akár 250 ezer feljegyzés tárolható a megtett útvonalakról, melyek megtekinthetőek számítógépen keresztül egy kifinomult program segítségével, vagy közvetlenül a kijelzőn. Az útvonal grafikusan van megjelenítve, skálázható.

A készülék több módba állítható (kerékpár/séta/futás/autó), és ennek megfelelően fogja szolgálni az információkat. A giroszenzor segítségével a szerkezet az összes lépést rögzíti, a magasság pontos meghatározása barometrikus magasságmérővel történik az aktuális feltételek kalibrálásával. Létezik olyan funkció, mely elvezet egy már meglátogatott pontba vagy vissza a kiindulópontba. Soha nem fog eltévedni, például gombázás közben az erdőben. Nagyon könnyen megtalálja az autóját az út mentén. Az alacsony fogyasztású chipset  Sirf-IV 48 csatornát, különösen magas érzékenységet, gyors beszerzési időt és SBAS (WAAS, EGNOS) támogatást biztosít. A helymeghatározás lehetséges sűrűn lakott városi területeken, völgyekben, de akár a hegyekben is.
Műszaki adatok:

Chipset:
Sirf-IV (48 csatorna)

Jellemzők:
Kerékpár / séta / futás / auto... üzemmódok
Akár 250.000 feljegyzés az útvonalakról
BackTrack funkció (9 féle kategória)
Barometrikus magasságmérő
Emelkedés / süllyedés
Hőmérő
Lépésszámláló
Digitális iránytű

elemek:
Típus: Li-Ion akkumulátor
Az akkumulátor élettartama: GPS akár 20 órán át

Interfész:
Mini USB (adatok + töltés)

Méretek:
70 x 35 x 16 mm

Súly:
40 g

Működési feltételek:
-20 ° C és + 60 ° C

A csomag tartalma:

Navigáció

USB kábel

Kézikönyv

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canmore GP-102 +
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canmore GP-102+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canmore GP-102 +. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canmore GP-102 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canmore GP-102 +.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ