Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Crumpler Track Jack Board Trolley Black

Termékkatalógus
Crumpler Track Jack Board Trolley Black
Bőrönd repülőgép fedélzeti méretekkel rendelekzik, méretek 40 x 55 x 20 cm, térfogat 40 l, belső zseb a notebook részére: 28 x 38 x 3 cm, vízálló nejlon
Kód:  GR599k1b Termékszám:  TJBT-001
Crumpler Track Jack Board Trolley Black Megszűnt

Crumpler Track Jack Board Trolley Black

Ön is a legjobb bőröndöt szeretné magának a repülőtéren? Ennek a Crumpler Track Jack Board  bőröndnek a  méretei megfelelnek a fedélzeti poggyászokra vonatkozó előírásoknak. Rengeteg hely van benne a ruháknak, személyes tárgyaknak, a notebook számára is 15 hüvelykes átlóig. Ezen kívül kínál még két könnyen elérhető elülső vagy fenti zsebet, amiben tárolhat például újságot, okmányokat, jegyeket, vagy bármit, amire szüksége lehet a keze ügyében. A belső tér fel van osztva egy  cipzáras hálóval, hogy minden dolgot a helyén tartson. A laptop zseb tépőzárral  van rögzítve. Természetesen van két kereke és egy 2- fokozatú, teleszkópos nyele, így könnyű a bőrönd szállítása. Külseje be van bevonva egy nagyon ellenálló és vízálló nejlonnal, ami  garantálja a hosszú élettartamot. Élvezze  utazásait a minőségi Crumpler Track Jack  bőrönddel, amelynek sok praktikus funkciója és egy nagyon izgalmas kialakítása van!
 

Legfontosabb jellemzői

  • Megfelel a fedélzeti kézipoggyász előírásoknak, méretei (40 × 55 × 20 cm)
  • Belső méretek: 38 × 50 × 20 cm
  • Készült nagy szilárdságú nejlonból, mely vízálló
  • Diszkrét cipzáras zseb kialakítva, hogy a feljegyzéseket és dokumentumokat tárolhassa
  • Elválasztó fal,  hálós
  • Zseb,  akár 15 hüvelykes notebook számára is  - 28 x 38 x 3 cm
  • 2-fokozatú,  teleszkópos nyél
  • Két kerék
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Track Jack Board Trolley Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Track Jack Board Trolley Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Track Jack Board Trolley Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Track Jack Board Trolley Schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ