AP+ nový vizuál Shop roku

Denver Fitnessband Bluetooth 4.0 Kék

Termékkatalógus
Denver Fitnessband Bluetooth 4.0 Kék
4,5 4 értékelés
Okoskarkötő - aktivitásfigyelés, alvásfigyelés, 0.49" OLED kijelző, Li-Pol 40mAh akkumulátor, USB, lépésszámláló, kalóriaszámláló, hívás- és SMS kijelzés, Android 4.3-tól és iOS 7.0-tól felfelé
Kód:  DVR150a Termékszám:  5706751025150

Denver Fitnessband Bluetooth 4.0 Kék

A Denver Fitnessband okos karkötő napi tevékenységét és alvását figyeli. Bármely okostelefonnal vagy tablettel könnyen összekapcsolható Bluetooth 4.0-val. A kommunikáció az Apple Store vagy a Google Play kínálatából letölthető mobilalkalmazáson keresztül történik. A karkötő használat egyszerű, egy gombnyomással irányítható.

A Denver Fitnessband az értesítéseket is kezeli - a kijelzőn láthatja a híváskijelzést vagy a szöveges üzenetet. Lépésszámláló is van benne, könnyedén áttekintheti, hogy egy nap hány lépést vagy mekkora távolságot tesz meg. A lépések számától függően a karkötő kíszámolja az elégetett kalóriamennyiséget. A karkötő praktikus vibráló ébresztőórát is kapott. A 0.49"-os OLED kijelző még élvezetesebbé teszi a karkötő használatát. A beépített 40mAh akkumulátorral a karkötő 3-5 napig működik, egy töltési ciklus 30 percig tart.

Legfontosabb jellemzői

  • OLED kijelző
  • Android és iOS kompatibilitás
  • Az akkumulátor élettartama 3-5 nap
  • SMS- és hívásértesítés
  • Kényelmes csuklópánt
  • Bluetooth 4+
  • Méretek: 69,1 x 15,8 x 11,2 mm
  • Tömeg: 22 g
 
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Denver Fitnessband Bluetooth 4.0 Kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denver Fitnessband with Bluetooth 4.0 function modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Denver Fitnessband with bluetooth 4.0 function modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denver Fitnessband mit Bluetooth 4.0-Funktion Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denver Fitnessband mit Bluetooth 4.0-Funktion Blau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ