AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Emos 3x AAA, 1x LED + 1x COB + 1x CREE XPG LED

Termékkatalógus
Emos 3x AAA, 1x LED + 1x COB + 1x CREE XPG LED
4,8 41 értékelés
Fejlámpa - 330 lm fényerősség, 65 m világítótávolság, 2 × LED dióda, üzemidő 72 óra, védettségi fokozat IP44, tápellátás 3 × AAA, tömege 81 g
Kód:  SPTsc1279 Termékszám:  8592920036365

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Emos 3x AAA, 1x LED + 1x COB + 1x CREE XPG LED

CREE LED fejlámpa kültéri használatra

Ez a nagy teljesítményű, vízálló fejlámpa egy percet sem ront el a természetben töltött idődből. Nemcsak egy páratlan CREE LED-ből (középen), hanem egy COB LED-ből (sárga terület) is áll. Ezeket a felső részen található 2 különálló piros gomb segítségével vezérelheted. A maximális 330 lm-es fényáramnak köszönhetően akár 65 m-es távolságra is elvilágíthatsz vele.

Fehér, zöld és piros fény

A klasszikus fehér mód mellett további 2 extra üzemmód is elérhető. A fejlámpa piros világítása alkalmas halászathoz, mivel nem zavarja a halakat, illetve elegendő fényt biztosít a horgászoknak, miközben kapásra várnak (anélkül, hogy a fejlámpa fényének kialvása után átmeneti vaksággal kellene szembenézniük). A zöld fény pedig elengedhetetlen a vadászok számára, mert nem ijeszti el a vadállatokat.

Piros lámpa a hátulján

A P3531 fejlámpa nemcsak azért bizonyul jó segítőnek a sötétben, mert messzire elvilágít, hanem azért is, mert a hátsó figyelmeztető lámpája láthatóvá tesz a körülötted lévők számára (például este, amikor indulsz hazafelé). Csak 1 gombelemmel működik, amely része a csomagolásnak, valamint világítani és villogni is képes.

3 kampó a sisakhoz való rögzítéshez

Számos szabadidős tevékenység során - hegymászás, túrázás vagy barlangászat - elengedhetetlen a sisak viselése (ha értékeled az életed). Ez a kiváló minőségű fejlámpa 3 kampóval rendelkezik, így még esténként is élvezheted a hobbijait. A segítségükkel szorosan rögzítheted a fejlámpát a sisakhoz, ahonnan el sem fog mozdulni.

SOS síp a biztonságod érdekében

A szépség mellett a természetnek számos buktatója van, amelyek teljesen megzavarhatják az embert vagy akár életveszélyes helyzetbe is hozhatják. Az SOS sípot abban a helyzetben fogod értékelni, ha a körülmény vagy a hangelrendezés nem engedi, hogy segítséget hívj. Az éles hangja jelentősen leegyszerűsíti és lerövidíti a mentési műveletet.

Mentősök tesztelték

Ez az EMOS fejlámpa megkapta a TOP termék tanúsítványt a Rescue Patrol 2017 eseményen. A tesztelő mentősök nagyon sok mindent értékeltek: a kiváló minőségű fény chipeket, a színszűrőket, a többféle világítási módot, a nagy tartósságot, a kis tömeget, a hátsó figyelmeztető fényt, az SOS sípot, a rögzítő kampókat, és a fent említettek mellett még az alacsony vételárt is.


Paraméterek

Típus
Fejlámpa Kész!
Teljesítmény
330 lm Kész!
Maximális világítótávolság
65 m Kész!
LED-ek száma
2 × Kész!
Világítási módok száma
7 × Kész!

Típus

Típus
Fejlámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
330 lm Kész!
Maximális világítótávolság
65 m Kész!
LED-ek száma
2 × Kész!
Világítási módok száma
7 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Egyszer használatos elem Kész!
Max. akkumulátor élettartam
72 óra Kész!
Világítási idő maximális teljesítményen
36 óra Kész!
Akkumulátorok száma
3 × Kész!
Forrás helye
Vázon Kész!
Elem típusa
AAA Kész!

Vízállóság

Védettségi fokozat
IP44 Kész!
Vízállóság
Vízálló Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
Vörös fény, Dönthető fénysugár, Ütésállóság Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Méret

Mélység
35 mm Kész!
Szélesség
65 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Tömeg
81 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Emos 3x AAA, 1x LED + 1x COB + 1x CREE XPG LED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emos CREE LED + COB LED P3531 330 lm 65m 3x AAA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emos CREE LED + COB LED P3531 330 lm 65m 3x AAA.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ