Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Focus Adventura Trapez 9G - Trapez - fehér-matt (modell 2015/2016)

Termékkatalógus
Focus Adventura Trapez 9G - Trapez - fehér-matt (modell 2015/2016)
Elektromos kerékpár - Li-Ion 36V, 11aH, névleges teljesítmény 250W, hidraulikus fék, felfüggeszthető első villa változtatható merevséggel, az alumínium keret mérete: M/50cm, kerékméret: 28"
Kód:  EKF431a1 Termékszám:  623512216
Focus Adventura Trapez 9G - Trapez - fehér-matt (modell 2015/2016) Megszűnt

Focus Adventura Trapez 9G - Trapez - fehér-matt (modell 2015/2016)

Modell elektrokola Adventura 9G újabb vidám darabot a német gyártó Focus. A folyamatos fejlődés az e-kerékpárok Focus eléri a felső tervezési és mindenekelőtt a technológiai kütyük. Az eredmény egy szép motor, amely megfelel az elvárásoknak még a legigényesebb felhasználók számára. Focus Adventure jön egy frame típusú trapéz M méret (50 cm). Představuje ideální řešení pro každodenní dojíždění do práce nebo delší cyklovýlety.

 

legfontosabb jellemzői

  • hosszú távú
  • Továbbfejlesztett motor és az akkumulátor
  • Váz típus Trapéz
  • cserélhető akkumulátor
  • Nagy, tiszta kijelző
  • Az első és hátsó LED-es elemlámpa
  • tárcsafékek

Könnyű, csökkentett keret

Az alapot a kerék könnyű alumínium váz lesüllyed felső cső a könnyebb beszállás. Összeszerelt elemek természetesen a legjobb minőséget a tapasztalt gyártók kerékpár felszerelés. Kerék méretű 28 "áll szemben ellenálló felnik, amelyek lábbal a gumik Schwalbe Road Plus egy tisztességes minta biztosítja a nagyszerű vezetési élmény nem csak az utakon, de ha jön a fény a területen, és garantálja a stabilitást és a biztonságot.

kényelem az első

Az egyenetlenség könnyedén venni a magas minőségű márkás Suntour teleszkópos villa egy lökete 63 mm. Sőt, állítható, és akkor majd könnyedén kiválaszthatják a merevsége, vagy teljesen zárva van, amely lehetővé teszi a maximális kényelem érdekében. A váltás garantálja a minőségi Shimano Alivio 9-fokozatú sebességváltót és egy kapcsoló a kormányon. Válogató lesz kényelmes és rávenni, hogy egy ujjal a kis erő. 

Biztonságos vezetés mindenkor

A biztonság gondoskodik csúcsmodell hidraulikus tárcsafékek Tektro Auriga márka. Tárcsa átmérő 180 mm-es első és 160 mm hátul. Nagyobb kerék első kerék révén javul a fékezési teljesítményt, ami különösen hasznos a kerékpárosok nagyobb testsúly. 

nagy teljesítményű

Ad elég teljesítményt középső motor Bosch Aktív a teljesítmény, a helyét, amely számos előnnyel jár. Toto řešení umožňuje nejefektivnější využití energie či lepší vyvážení. Végül van egy kicsinyített design, amely csökkenti a károsodás kockázatát terepen. Ezért van ez az elektromos kerékpár fogja érezni, mint egy hagyományos kerékpár. Tápegységek cserélhető akkumulátor paraméterek 400 Wh 11 Ah, amely azt ígéri, nagy tartományban 190 km függően számos paraméter, mint például a súlya a felhasználó, az időjárási viszonyok vagy a típusú terep. Akkumulátor Bosch egyik legkönnyebb a piacon.

Bosch Intuvia

A jelenlegi adatok a merevlemezen megjeleníti a nagy kijelző Intuvia közepén, a kormányt, így egy komplett áttekintést vezetés. A vezérlőgombok közelebb helyezkedik madlům kormányon hogy kényelmes kezelés, ami nagyon egyszerű, és lehet kezelni mindenki.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Focus Adventura Trapez 9G - Trapez - fehér-matt (modell 2015/2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Adventura Trapez 9G - Trapez - bílá matná (model 2015/2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Focus Adventúra Trapez 9G - Trapez - biela matná (model 2015/2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fokus Abenteuer Trapezes 9G - Trapez - matt weiß (Modell 2015/2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fokus Abenteuer Trapezes 9G - Trapez - matt weiß (Modell 2015/2016).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ