Shop roku Akvizice ApF HU

Focus Thron Limited Impulse Evo rs Magicblack matt (2016)

Termékkatalógus
Focus Thron Limited Impulse Evo rs Magicblack matt (2016)
Elektromos kerékpár - Li-Ion akkumlátor 36V, 11Ah, névleges teljesítmény 250W, hidraulikus fék, felfüggeszthető első villa, állítható merevséggel zárható, kerékméret 27,5", 9 sebesség
Kód:  NSPT12047 Termékszám:  NSPT12047
Focus Thron Limited Impulse Evo rs Magicblack matt (2016) Megszűnt

Focus Thron Limited Impulse Evo rs Magicblack matt (2016)

Ha keres egy aktív kerékpáros és sport pedelec, vagy csak szeretne valami újat kipróbálni, így ez csak a tökéletes választás. Ezzel celoodpruženým, férfi elektrokola nemcsak könnyebb út, de akkor kétszer meghosszabbítható. Ez lesz egy nagy segítség a mindennapi, ami használható még a nagy távolságokra.


Legfontosabb jellemzők

  • Luxus és sportos kezelhetőség
  • Tökéletes asszisztens amatőr és profi
  • Elegendő maximális hatótávolsága egy töltéssel
  • Hidraulikus fékek és alumínium keret
  • Ló könnyedén! Nem izzad egyáltalán vezetés közben.

Erőteljes motor Impulse Evo

A kerékpár motorral felszerelt, amelyben azt várhatjuk hatékony teljesítményt és sokkal erősebb átvitel. Most éri el a maximális nyomatéka 100 Nm. Ugyanakkor csökkenti a teljes zaj akár 50% -át irreális. Innovatív többtengelyes fogat után garanciák biztosítása szerelés kezeli. Minden világító található, amely a kerékpáros hajtott egy motoros Impulse Evo. De ez még nem minden, mert az egész motor optimalizálva lett, hogy soha nem akadályozza és nezavázel felhasználása a sportban.


akkumulátor alapján

Elemek nélkül nem fog működni. Ezért, meg fogja találni, hogy az akkumulátor ügyesen elrejtve a keret alsó csövet. Nem annyira feltűnő, így senki nem lesz jobb a szemed. A kapacitás elegendő, és ideális körülmények között is eltarthat akár egy hihetetlen 150 km-re található. Elemek is büszkélkedhet a tartósság, a könnyű kezelhetőség és a hihetetlenül gyors töltés. 


Ez nem csak egy kijelző

Nagy, tömör számítógép klasszikusan elhelyezett kormányon. A számítógép azonban képes kezelni több, mint mutatja az aktuális sebességet és az akkumulátor kapacitását. Ez okos! Ez használ intelligens technológiák, mivel ezek okostelefonok, valamint köszönhetően a Bluetooth szolgál navigáció. Akkor is a vezetési tölti a telefont USB-kapcsolaton keresztül.


Bármilyen látható vezetékek

Minden vezetéket vezet a kereten belül a kerékpár.Ez biztosítja számukra a nagyobb ellenállás és tartósság. Ugyanakkor ez garantálja a hibátlan és gondtalan vezetést nélkül felesleges problémákat. Ez teszi egyre kerek sportos és elegáns megjelenés. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Focus Thron Limited Impulse Evo rs Magicblack matt (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Thron Limited Impulse Evo rs Magicblack matt (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Focus Thron Limited Impulse Evo rs Magicblack matt (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Focus Thron Limited Impulse Evo RS Magicblack matt (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Focus Thron Limited Impulse Evo RS Magicblack matt (2016).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ