Shop roku Akvizice ApF HU

Haibike Sduro AllMtn 5.0 (2017)

Termékkatalógus
Haibike Sduro AllMtn 5.0 (2017)
Elektromos kerékpár - 400Wh 10-R SLX 17 HB YWC, fekete/lime
Kód:  NSPTms2947 Termékszám:  NSPTms2947 Gyártó honlapja:
Haibike Sduro AllMtn 5.0 (2017) Megszűnt

Haibike Sduro AllMtn 5.0 (2017)

Kerék átmérője:

27.5 "

Váz:

alumínium

villa:

Suntour Aion RL-R

fékek:

kör alakú

váltókar:

Shimano SLX

kapcsolók:

-

Hajtókarok/áttételek:

-

Fogaskoszorú:

Shimano HG50, 11-36

Gumiabroncsok:

Schwalbe Hans Dampf Perfomance

Kerékpár tömege:

22,3 kg

Érdekli az elektromos kerékpározás? Mit szólna egy Haibike csúcsmodellhez? Az elektromos kerékpáron is edzheti kondícióját, de a megtett kilométerek száma jóval magasabb lesz, és határozottan képes lesz megbirkózni tereppel és dombokkal, amelyekre nem bátorkodna klasszikus kerékpárral. A Haibike SDURO AllMtn 5.0 egy kifinomult elektromos kerékpár modell kis és kompakt központi Yamaha motorral és vezérlő egységgel, amely minden másodpercet kiértékel az integrált szenzorok segítéségével és több ezer érték optimalizálja a motor teljesítményét és az asszisztencia szintjét. Ez az oka annak, hogy a Yamaha hajtások hatalmas erővel és folyamatossággal rendelkeznek.

Legfontosabb jellemzők

  • Összteleszkópos alumínium váz
  • Yamaha kijelző távirányítóval
  • SR Suntour Aion RL-R villa
  • Központi meghajtó 250W Yamaha motorral 
  • Több vezetési mód
  • Erőteljes 400Wh akkumulátor
  • Hidraulikus Tektro HD-M285 fékek

Csúcsminőségű komponensek

A Haibike SDURO AllMtn 5.0 elektromos kerékpár első pillantásra lenyűgözi  kifinomult dizájnjával és alumínium vázával. Az Ön biztonságáról a Tektro HD-M285 hidraulikus fékek gondoskodnak. Rendelkezésére áll a SLX M7000 sebességváltó összesen 10 váltással, így a vezetés különböző terepen teljesen zökkenőmentes lesz. A Schwalbe Hans Dampf Perfomance gumiabroncsok ideális feltételeket biztosítanak a kényelmes utazáshoz nem csak az erdőben, hanem az utakon is.

Központi Yamaha motor

A 250 W teljesítményű motor eléri a 70 Nm nyomatékot és 25 km / h sebességet, amely a cseh jogszabályoknak megfelelő. Azonban néhány módosítással elérheti akár az 50 km / h sebességet és nagyobb teljesítményt. Három integrált érzékelő biztosítja, hogy minden helyzetben elegendő energia legyen a pedálokban az akadályok leküzdése érdekében.
Biztosan értékelni fogja a nulla ütemezés funkcióját, amely azt jelenti, hogy a motor azonnal üzembe kerül, közvetlenül a pedálokra lépés után. A Yamaha meghajtókat rendkívül csekély tömeg jellemzi, így alapvetően nem növelik az elektromos kerékpár teljes tömegét. És mi a másik előnye?

  • Alacsony zajszint
  • Megnövekedett ellenállás
  • A töltő méretének csökkentése - akár 40%
  • Ideális körülmények között akár 150 km távolság
  • Négy vezetési mód - Magas, Normál, Eco és Eco +

Modernizált akkumulátor

Még a 400 Wh akkumulátor is átment néhány újításon. Például a rögzítő rendszer, amely lehetővé teszi, az akkumulátor eltávolítását oldalirányban, így helyet takarít meg. Az akkumulátor teljes tömege a központi meghajtók kategóriájában a legalacsonyabb. Az akkumulátor alsó része egy speciális gumival van felszerelve, amely vezetés közben elnyeli a legtöbb lökést és rázkódást.

A kormányon megtalálható a modernizált Yamaha levehető kijelző háttérvilágítással, amely megjeleníti az összes információt, mint például a pillanatnyi sebességet, átlagos és maximális sebességet, ütemezést, megtett távolságot és az asszisztencia szintjét vagy az akkumulátor töltöttségi állapotát. A kijelző távirányító segítségével működik, amely külön a kormányon található. Magának az LCD kijelzőnek nincsenek gombjai. Beépített USB teszi lehetővé a mobileszközök feltöltését.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Haibike Sduro AllMtn 5.0 (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Haibike Sduro AllMtn 5.0 (2017). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Haibike Sduro AllMtn 5.0 (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Haibike Sduro AllMtn 5.0 (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Haibike Sduro AllMtn 5.0 (2017).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ