Shop roku Akvizice ApF HU

Levenhuk Rainbow 50L Orange - Narancs

Termékkatalógus
Levenhuk Rainbow 50L Orange - Narancs
Mikroszkóp - monokuláris, nagyítás 40x-800x (objektívrevolverrel 4x, 10x, 40x, 10x szemlencse), 2x LED világítás, egy teljes készlet tartozékokkal együtt a szórakoztató megfigyeléshez, Levenhuk K50 kísérletező csomag, hordozható doboz, adapter 230V, Élettartam garancia
Kód:  LEV001h42f Kiterjesztett jótállás+75 hónap Termékszám:  69100 Gyártó honlapja:
Levenhuk Rainbow 50L Orange - Narancs Megszűnt

Levenhuk Rainbow 50L Orange - Narancs

Modern mikroszkóp számos nagyítási opcióval! Amellett, hogy egyedi dizájnnal rendelkezik, a mikroszkóp tartós fém testtel büszkélkedhet, így a hosszútávon is kiváló választás. A monokuláris 45 fokban forgatható fej kényelmet biztosít használat közben és akár csoportos munkára is használható. A kezdők különösen kedvelik a Levenhuk Rainbow 50L kísérletező szettet, hiszen a csomagban minden megtalálható az első kísérletezők számára. A mikroszkóp több színben is elérhető.

Főbb jellemzők

  • Minőségi optika tükröződésgátló bevonat
  • Széles nagyítás 40x-től 800x-ig
  • Az alsó és felső LED megvilágítási rendszer
  • Kísérletező készlet kezdőknek
  • Élettartam garancia
  • A Barlow lencse akár 800x-os nagyításra is képes

Az optika garantálja a képminőséget

A Levenhuk mikroszkóp lencséjének megerősített anyaga biztosítja a megfelelő képminőséget. Továbbá a különleges, rendkívül áttetsző optikai üveg nem torzít a képminőségen megfigyelés közben. A tükröződésgátló bevonat tovább növeli a beszivárgó fény mennyiségét, így a képminőség tovább javul a fokozott kontraszt értékeknek köszönhetően.

A mikroszkóp három lencsével rendelkezik, amelyek 4x-es, 10x-es, és 40x-es nagyításra képesek. Továbbá a mikroszkóp rendelkezik egy Barlow lencsével is amely képes minden egyes lencse nagyítási értékét megduplázni. Így 800x-os nagyítás is elérhető!

Sokoldalú LED megvilágítási rendszer

Az alsó és felső LED megvilágítás tovább növeli a képminőséget. Megfigyelheted a mikroorganizmusokat akár egy vízcseppben, vagy közelebbről megvizsgálhatod egy növény sejtfelépítését, egy papírlap minőségét, vagy felfedezhetsz apró vonásokat egy pénzérmén. A megvilágítási rendszer működéséhez 3 darab AA elem szükséges. A mikroszkópot továbbá könnyedén magaddal viheted a természetbe is, hiszen rendkívül kis helyet foglal, súly pedig alacsony.

A Levenhuk K50 kísérletező csomag

A csomagban minden megtalálható az első kísérletezők számára. Állj máris munkába és próbáld ki mind az öt lehetséges beállítást. Megvizsgálnád a békák tojásait? Most megnézheted őket közelebbről! Rengeteg felfedezni való vár rád. Olvasd el figyelmesen a használati utasítást és kövesd az abban található ajánlásokat. Légy te is valódi kutató és fogj bele saját kísérleteidbe!

A csomag tartalma:
Mikroszkóp
Objektív: 4 ×, 10 × 40 ×
Szemlencse: WF10x
Barlow lencse 2 ×
Munkaasztal rögzítőkkel
Kör alakú blende
Kondenzátor
Két fényforrás fényerő-szabályozóval (LED)
AC adapter
2 db AA elem
Műanyag tok
A Levenhuk K50 Kísérletező Csomag
Használati útmutató és garancialevél

Kísérleti készlet Levenhuk K50:
Használati útmutató "Szórakoztató mikroszkóp. Figyeljük meg a mikrovilágot! "
Csipeszek
Méz és mogyoró
Kismetsző
Egy üvegcse élesztő
Egy üvegcse ragasztó
Egy üvegcse tengeri só
Egy fiola békatojás
5 vizsgálatra kész minta
5 tiszta vágat
pipetta
porfogó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levenhuk Rainbow 50L Orange - Narancs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levenhuk Rainbow 50L Orange - oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levenhuk Rainbow 50L Orange - oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levenhuk Rainbow 50L Orange - orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levenhuk Rainbow 50L Orange - orange.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ