30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

McDavid Bio-Logix ™ bokamerevítő fekete bal lábra

Termékkatalógus
McDavid Bio-Logix ™ bokamerevítő fekete bal lábra
4,5 2 értékelés
Bokarögzítő anatómiailag formázott, bal lábra, maximálistartás a bokának sportolás közben(3+ szintű), alacsony súlypont és profil
Kód:  SPTspin08 Termékszám:  29369138667

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

McDavid Bio-Logix ™ bokamerevítő fekete bal lábra

Az egészség mindenki számára fontos tényező, amire sportolás során kiemelten kell figyelnünk. A McDavid Bio-Logix bokamerevítő megfelelő támogatást nyújt akár egy műtét után is, vagy ha sérülésből épültünk fel. Rögzíti a bokát, így elkerülve a sérüléseket. Kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábra, ezáltal használata is kényelmes. Szilikon talpkidolgozás jellemzi, így akár cipőben is nyugodtan hordhatjuk. A McDavid Bio-Logix bokamerevítő és védő a legjobb, amit bokád védelmében tenni tudsz!

A McDavid Bio-Logix bokavédő és remevítő legfontosabb jellemzői:

  • A legmagasabb szintű támogatás
  • A merevítő gyorsítja a gyógyulást és elősegíti a vérkeringést
  • A bal lábra lett tervezve
  • Nem korlátozza a természetes mozgást
  • A McDavid Bio-Logix bokavédő légáteresztő és kitűnő tartást ad
  • Egyszerű karbantartás és tisztítás

A McDavid Bio-Logix bokavédő tartja a bokát, de nem korlátozza azt!

A speciális kialakításának köszönhetően felhelyezése és levétele biztonságos és egyszerű. Biztonsági kötözővel, hogy helyén tartsa a bokát. Elősegíti a gyógyulást és a vérkeringést is serkenti. A McDavid Bio-Logix nem akadályozza a bokán a természetes mozgásában, így minden nap hordhatjuk, akár cipővel is.

Légáteresztő és kényelmes orvosi eszköz:

A Bio-Logix híres kényelmességéről. Kemény és egyben kényelmes viseletet nyújt. Kiváló légáteresztő képessére van, így nem izzad bele a láb. Egyszerűen tisztítható, alkalmazzunk langyos vizet egy kis mosószerrel és mossuk ki kézzel, majd várjuk meg míg magától megszárad. Felgyorsítja a gyógyulást és könnyebbé teszi a gyógyuló bokával eltöltött mindennapokat.

 

Paraméterek

Rendeltetés
Boka Kész!
Méret
M Kész!

Testrész

Rendeltetés
Boka Kész!

Méret

Méret
M Kész!
Megjegyzés:
» Összes bokarögzítő

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: McDavid Bio-Logix ™ bokamerevítő fekete bal lábra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid Bio-Logix Ankle Brace Right 4197, černá M/L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si McDavid Bio-Logix™ Ankle Brace, černá M/L.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ