AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12

Termékkatalógus
Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12
Cipő - férfiasan magas, lélegző hálós bélés, 12-es méret
Kód:  SPTm0800 Termékszám:  646881305997 Gyártó honlapja:
Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12 Megszűnt

Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12

A Merrel CAPRA MID WATERPROOF cipő kiváló, egész évben, még télen is hordható lábbeli. A vízálló szarvasbőr felsőrész szárazon tartja gyermeked lábát, az M-Select Dry technológia a lélegző hálós béléssel kombinálva pedig meggátolja, hogy a nedvesség a cipőbe jusson. A széles, könnyedén beállítható fűzőnek köszönhetően a cipő tökéletesen illeszkedik a lábra és biztonságosan a helyén marad. Az M-Select FRESH technológia, amely eltávolítja a kellemetlen szagokat, további nagyszerű tulajdonság. Az egyedülálló M-Select Grip technológiának köszönhetően a cipő talpán különleges bevágások találhatók, amelyek biztosítják a kiváló tapadást nedves és száraz időjárás esetén egyaránt.

Legfontosabb jellemzők

  • Egész évben hordható gyermekcipő
  • A felső réteg vízálló szarvasbőr
  • Az M-Select Dry technológia meggátolja, hogy a nedvesség a cipőbe jusson, kívül eltereli azt
  • A széles, könnyedén beállítható fűzők biztonságosant tartják a cipőt a lábon
  • Könnyedén tisztíthatók
  • M-Select Fresh antibakteriális védelem
  • M-Select Grip  a tökéletes tapadás érdekében nedves és száraz időben egyaránt

Tökéletes tapadás bármilyen időjárásban

A cipő egyedi tulajdonsága a talp szélén található különleges bevágások, amelyek kiváló tapadást biztosítanak oldalirányú mozgás esetén. A ferde kitüremkedések pedig engedik, hogy a szennyeződések távozzanak sétálás közben. Anyaga rendkívül tartós, valamint nem csak száraz időjárásban biztosítja a kiváló tapadást, hanem nedves felületeken is.

Antimikrobiális védelem

Az M-Select FRESH technológia természetesen jelenlévő, barátságos mikróbákat tartalmaz, amelyek segítségével hosszú időre sikeresen távolítja el az izzadás és baktériumok által okozott kellemetlen szagot, kémiai vegyületek nélkül.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ