Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vesta Nathan Fireball 7L bluestone mellény

Termékkatalógus
Vesta Nathan Fireball 7L bluestone mellény
Mellény - futáshoz, ultrakönnyű, hosszú pántok, két szigetelt SpeedShot palack 355ml, bővíthető fő zseb cipzárral, fényvisszaverő szalagok
Kód:  SPTms1886 Termékszám:  717064914203
Vesta Nathan Fireball 7L bluestone mellény Megszűnt

Vesta Nathan Fireball 7L bluestone mellény

Úgy döntöttél, hogy lecseréled egy elavult övtáskádat egy modern futómellényre? Ebben az esetben ez a Nathan termék biztosan megfelelő választás számodra. A mellény mivel a hátadon van, nem korlátoz a mozgásban. Ráadásul az összes olyan dolog, amit magaddal szeretnél vinni, egyenletesen oszlik el általa. A telefonos zsebek, a kulacsok és a továbbiak lehetővé teszik, hogy a futás még élvezetesebb legyen, mint eddig valaha.

Legfontosabb jellemzők

  • Ultra könnyű futómellény
  • Kompatibilis 1,5 literes kulaccsal
  • Bővíthető fő rekesz cipzárral
  • Telefon zseb + nagy zseb 
  • Első bővíthető hálós zseb
  • Tartalmaz két 355 ml-es SpeedShot szigetelt üveget
  • Fényvisszaverő szalag a biztonság érdekében 
  • Állítható mellkas pánt csattal
  • Tömeg: 377 g

Kényelem és hidratálás

Az ultrakönnyű mellény felszerelhető állítható pántokkal. Csattal rendelkezik, és tökéletesen illeszkednek a mozgáshoz. A gyártó gondoskodott a biztonságáról is, a mellényt fényvisszaverő szalagokkal látták el, így még gyengébb fényviszonyoknál is látható leszel. Biztosan elégedett leszel azzal a lehetőséggel is, hogy a vízkapacitás egy 1,5 literes tartállyal bővíthető, ezáltal mindig tudsz elegendő folyadékot vinni magaddal. Kezdődhet is az edzés. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan Fireball 7L bluestone . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nathan Fireball 7L bluestone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nathan Feuerball 7L Blaustein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nathan Feuerball 7L Blaustein.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ