Shop roku AP+ plus nový vizuál

National Geographic A6010 Bőrönd

Termékkatalógus
National Geographic A6010 Bőrönd
Bőrönd - a belső méretei: 51x35x22cm
Kód:  NGO6001 Termékszám:   NG A6010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

National Geographic A6010 Bőrönd Megszűnt

National Geographic A6010 Bőrönd

Gyakran utazik hosszabb utakra? Ezentúl használhatja a stílusos utazótáskát, a National Geographic A6010 teleszkópos markolattal és praktikus kerekekkel. A bőrönd nagyobb mennyiségű ruha és személyes tárgyakat tárolására kínál megoldást. Ugyanakkor használhatja az eltávolítható párnázott táskarészt az SLR- vagy hagyományos fényképezőgép számára.


Ezenkívül maximum 15,4 hüvelykes notebookot is biztonságosan hordozhat a bőröndben, amely tárolható a párnázott, eltávolítható táskarészben is, rendelkezésre áll egy elülső zseb is biztonságos cipzárral, így akár tartalék akkumulátorokat vagy memóriakártyákat tud tárolni benne.

Főbb előnyök

  • Megvédheti fényképezőgépét és laptopját
  • Nagy hely a ruhák és személyes tárgyak számára
  • Külső cipzáras zseb
  • Praktikus teleszkópos fogantyú és görgők
  • Az afrikai szavanna által inspirált szín

Az afrikai szavannák iinspirációja

Az A6010 típusú bőrönd az afrikai szavanna lakói és környezete által inspirált dizájnnal rendelkezik. A felső anyag színe hasonlít az afrikai bokrok váltakozó színeire. A belső színeket a helyiek tipikus kézműves termékei inspirálják.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: National Geographic A6010 Bőrönd Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si National Geographic A6010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si National Geographic A6010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte National Geographic A6010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte National Geographic A6010.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ