Shop roku Akvizice ApF HU

Oakley Jawbreaker Atomic Orange/fire iridium polarizált lencséjű napszemüveg

Termékkatalógus
Oakley Jawbreaker Atomic Orange/fire iridium polarizált lencséjű napszemüveg
Kerékpáros szemüveg - kerékpározáshoz, a SwitchLock ™ technológia a könnyen cserélhető lencsék érdekében - lencsék: Fire Iridium polarizált lencsék
Kód:  SPT22115 Termékszám:  888392090478 Gyártó honlapja:
Oakley Jawbreaker Atomic Orange/fire iridium polarizált lencséjű napszemüveg Megszűnt

Oakley Jawbreaker Atomic Orange/fire iridium polarizált lencséjű napszemüveg

 

Az Oakley Jawbreaker Atomic Orange biciklisszemüvege egyike a piacon kapható legkifinomultabb sportszemüvegeknek. Az Oakley napszemüvegek a SwitchLock által nyújtott gyors lencsecserélő technológiájuknak,  HDO - High Definition Optics(Magasan meghatározott optikai) rendszerüknek köszönhetően és "O Matter"  anyagösszetételű keretüknek köszönhetően bármilyen sporttevékenységhez alkalmas, egész napos kényelmes viseletet biztosítanak. A Jawbreaker Atomic Orange modellt ugyanakkor speciálisan városi és közúti kerékpározáshoz fejlesztették ki. Ezt bizonyítandó, a lencsék kifejlesztésében a sokszoros Tour de France szakaszgyőzelemmel büszkélkedő Mark Cavendish is részt vállalt. A termék csomagolásában a szemüvegen kívül védőlencséket, zippzáros keményfedeles tokot és tartalék orrnyergeket is biztosítunk Önnek.

 

 

A fő előnyök

  • Fire Iridium lencsék
  • Maximális látószög, kiváló szemvédelem és jobb szellőzés
  • SwitchLock technológia a lencsék gyors és egyszerű cseréje érdekében
  • az orrnyereg és a szárvég is különleges az Avatárból ismert unobtainium fantázianévre hallgató szintetikus, lágy hidrofil anyagból készülnek
  • pontos illeszkedést biztosít az arcához
  • High Definition Optics (Magasan meghatározott optikai) rendszer a kiváló optikai tisztaságért és az éles látásért, minden irányból
  • 100%-ban kiszűri az UV-t és más káros sugarakat

Torzítások nélkül

Ezt a modellt Fire Iridium polarizált lencsékkel látták el, amelyek elsőosztályú kidolgozásuknak és az általuk biztosított számtalan kedvező tulajdonságnak köszönhetően teszik kiemelkedővé ezt a napszemüveget. A nagyméretű Fire Iridium lencsék egyik nagy előnye, hogy kétoldalon felfelé hajlanak, a biciklisták ezt nagyok szokták szeretni, és különösen a gyors és agresszív vezetési stílus közben értékelik igazán. A lencse kismértékben kivágott alsó élének köszönhetően jól illeszkedik az arcra, és a kellő szellőzés mellett biztosít kényelmet biciklizés közben. A másik előnyös tulajdonság a lencsék által biztosított maximális látószög, ami fokozza a magasszintű szemvédelmet és a jobb szellőzést. A Fire Iridium szemüveglencsék az alábbi paraméterekkel rendelkeznek.

 

  • fényáteresztés 16%
  • a lencse alapszíne: narancs
  • kontraszt: fokozott
  • napsütéses időjáráshoz tervezték
  • közúti kerékpározáshoz és futáshoz is alkalmas viselet

Kiváló minőségű anyagokból

Ez a szemüveg SwitchLock technológiával is büszkélkedhet, ami a lencsék könnyű és gyors cseréjét teszi lehetővé.  Az orrnyereg és a háléntékpontok kellően szorosan, mégis kényelmesen a helyén tartják a szemüveget, így az izzadásmentesen, mégis jól illeszkedik. A szemüveg kiváló és értékes unobtainiumból készült , amely fantázianév egy  szintetikus, lágy hidrofil anyagot takar. A szemüvegkeretek tartós, könnyű O Matter elnevezésű anyagból készülnek. A szemüveg további kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik még a szabadalmaztatott High Definition Optics (Magasan meghatározott optika) rendszer , amely kiváló optikai tisztaságot és éles látást kínál minden szögben. Maguk a lencsék plutónium anyagból készültek, amely 100%-os védelmet nyújt a 400 nm alatti UV sugárzással szemben.

 

 

 

 

 

Paraméterek

Keret színe
Narancssárga Kész!
Lencse színe
Narancs Kész!
Üveg tulajdonságai
Polarizációs Kész!
Üveg tulajdonságai
Polarizációs Kész!

Szín

Keret színe
Narancssárga Kész!
Lencse színe
Narancs Kész!

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai
Polarizációs Kész!

Üveg

Üveg tulajdonságai
Polarizációs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oakley Jawbreaker Atomic Orange/fire iridium polarizált lencséjű napszemüveg
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oakley Jawbreaker Atomic Orange/fire iridium pol. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oakley Jawbreaker Atomic orange/fire iridium pol. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oakley Jawbreaker Atomic orange/fire iridium pol. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oakley Jawbreaker Atomic orange/fire iridium pol.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ