Shop roku Akvizice ApF HU

OLPRAN Ariane 28 "L bílorůžová

Termékkatalógus
OLPRAN Ariane 28 "L bílorůžová
Cross kerékpár Mountain hölgyek 28 "kerekek, acél váz, teleszkópos villa, teherbírás 120 kg, keret mérete 18"
Kód:  SPT18491 Termékszám:  8595243828396
OLPRAN Ariane 28 "L bílorůžová Megszűnt

OLPRAN Ariane 28 "L bílorůžová

Élvezze a szabadidő aktív emésztett vidéken mentén nyereg minőségű kerekek OLPRAN. Vele fog küzdeni hegycsúcsok, erdei utak és kerékpárutak könnyed, amit leginkább élvezni és gyakorolják merev izmokat. A kerékpár alkalmas a nők súlya legfeljebb 120 kg, vagy a fiatal lányok. 

legfontosabb jellemzői

  • Bike alkalmas túraútvonalakat
  • 21 fogaskerekek
  • minőségi Shimano
  • Vázméret: 18 hüvelyk
  • Szín: fehér, kék

valóságos ragadozó

A fő része a kerék áll egy alumínium keret, amelynek mérete 18 hüvelyk és acél kormány, hogy festett, kék és fehér design. Minőségi váltó, első váltó, és a vezérlő kart Shimano fog vigyázni a sima felvétel a szükséges átalakítás. Kolo összesen húsz fogaskerekek. Hála élvezze a kényelmes utazást a lapos vagy dombos terep. 

A kellemes érzés a biciklizés felszerelt első felfüggesztés és a kényelmes ülés. Az azonnali leállítása a kerék fog gondoskodni féknyereg fék Promax. A pedálok vannak ellátva reflektorok és a fényvisszaverő csík kerekek maximális biztonság éjszakai vezetés közben. Duplafalú felni elég erősek még igényes terepen.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLPRAN Ariane 28 "L bílorůžová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olpran Ariane 28" L bílorůžová M/18" (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olpran Ariane 28 "L bieloružová (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OLPRAN Ariane 28 "L bílorůžová M / 18" (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OLPRAN Ariane 28 "L bílorůžová M / 18" (2016).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ