Shop roku Akvizice ApF HU

Petzl REACTIK + fekete

Termékkatalógus
Petzl REACTIK + fekete
4,9 10 értékelés
Fejlámpa - 300 lumenes fényerősség, 110 m-es világítótávolság, 3 LED dióda, IP védettség: IPx4, tápellátás: akkumulátor, tömege: 115 g
Kód:  SPT18342 Termékszám:  3342540104686

Petzl REACTIK + fekete

Az intelligens, kompakt és tölthető Petzl Reactik +  fényszóró tökéletes berendezés minden szabadtéri tevékenység szerelmeseinek. A Bluetooth technológiának és a MyPetzl Light alkalmazásnak köszönhetően lehetővé teszi a vezérlést okostelefonról Android és iOS 4.3 vagy újabb rendszerekkel. A reaktív technológia optimalizálja az akkumulátor élettartamát, és csökkenti az emberi beavatkozást, mivel a szenzor automatikusan beállítja a fényerősséget a környezet szerint. Ugyanakkor mindez deaktiválható és később folyamatosan világít (Constant Lightning)

Főbb jellemzők

  •     Intelligens fényszóró, dinamikus mozgás
  •     Okostelefonnal irányítható
  •     A teljesítmény automatikus optimalizálása
  •     Kombinált könnyű kúp
  •     Minőségi rugalmas pánt a maximális kényelemért
  •     Ellenállás az időjárással szemben (IP X4)
  •     Akkumulátor töltés

A Petzl Reactik +-szal bárhol lehetsz

Akár a környezetedben szeretnél világítást vagy elmennél egy hosszú sétára, a kombinált fénykúpnak köszönhetően (széles és keskeny fókuszban),mindez komplikációk nélkül is megoldható. Ezenkívül a fényerőt rövid időn belül növelheted, és a vörös fény módot is használhatod éjszakai látásra. A kiváló minőségű rugalmas pánt biztosítja a maximális kényelmet, és a dinamikus mozgást. A zseblámpa időjárásálló, könnyű és könnyedén feltölthető az akkumulátorral, így szinte bárhová elviheted.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Petzl REACTIK + fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petzl REACTIK+ Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Petzl REACTIK+ Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ