30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ROMET VINTAGE M

Termékkatalógus
ROMET VINTAGE M
Városi kerékpár -
Kód:  SPTro0873nad Termékszám:  SPTro0873nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET VINTAGE M

A ROMET VINTAGE M egy férfi városi kerékpár, amely első pillantásra lenyűgözi a felhasználókat precíz feldolgozásával és eredeti barna színű megjelenésével. Nagyszerű választás a városi utakra és a rendezett kerékpáros ösvényekre. A ROMET VINTAGE M kerékpár kiváló minőségű acél vázzal készült, amelynek hála rendkívül megbízható és igazán ellenálló. 6 választható sebességet kínál az aktuális igényeidnek és a közlekedési viszonyoknak megfelelően. A Shimano Tourney váltó gondoskodik a megbízható sebességváltásról, az Alhonga V-brake fékek pedig az azonnali biztonságos megállásról.

A ROMET VINTAGE M városi kerékpár legfőbb jellemzői

  • A minőségi kormány felel a maximális stabilitásért
  • A ROMET VINTAGE M férfi városi kerékpár ideális a városba és a rövidebb utakra
  • Erős és ellenálló acél váz
  • ROMET VINTAGE M férfi városi kerékpár 6 állítható sebességgel
  • Minőségi és megbízható Alhonga V-brake fékkel
  • ROMET City kényelmes nyereg
  • Szín: barna

ROMET VINTAGE M férfi városi kerékpár minőségi acél vázzal

A ROMET VINTAGE M férfi kerékpár prémium minőségű acél vázzal érkezik, a kerékpár nagyon tartós és megbízható. A kivételes ROMET City nyereggel minden helyzetben kényelmes a kerékpározás. A ROMET VINTAGE M kerékpár acél kormánnyal garantálja a tökéletes stabilitást, az alumínium duplafalú felnikkel pedig a nagyfokú tartósságot és a megbízhatóságot. A klasszikus FP-804 műanyag pedálokat fényvisszaverő elemek egészíti ki a közúti biztonság jegyében.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET VINTAGE M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET VINTAGE M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET VINTAGE M.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ