Shop roku Akvizice ApF HU

Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED / BK / GECKO GREE UK 10

Termékkatalógus
Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED / BK / GECKO GREE UK 10
Cipő Női tartós és stabil nehéz terepen, áramvonalas, GORE-TEX®, vel. UK 10
Kód:  SPT18991 Termékszám:  889645059341 Gyártó honlapja:
Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED / BK / GECKO GREE UK 10 Megszűnt

Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED / BK / GECKO GREE UK 10

Top sportcipő Salomon a legjobbak között van, amit fel. Ha a rajongók valóban nehéz terepeken és a tényleges kihívások fut, akkor nem tudja elérni az egy darab nagyobb hangsúlyt fektet a teljes kényelmet. Kiváló minőségű anyagok, valamint szilárd és megbízható varrás találkozott részletesen kifinomult design, ezek gyakorlati futócipőt. Futni nehéz terep eleve sok részleteket és hasznos kütyü. Mindketten vigyázni a kényelem a cipő belsejébe, és a cipő egyedül.

A fő előnyök

  • Védő szintetikus orrmerevítő
  • Tökéletesen feszes lábak
  • GORE-TEX
  • Védelem sárvédő alján a cipő
  • Fastners Quicklace
  • Technology Sensifit ™
  • Agile Chassis System ™ lengéscsillapító

kivételes tulajdonságokkal

A cipő nagyon könnyű, és dicsekszik stabilizáló láb formáját anélkül, hogy elveszítené a mobilitást. Hogy mentse a lábát, és képes futtatni élvezetesebb, köszönhetően a párnázott és sokk nedvesítő anyag. Fantáziadús tervezés cipő hozzájárul teljes ellenáll a víz, a sár és a kis kövek. Még csak nem is törődj velük igazán vad környezetben, és akkor számíthat abszolút szárazság. A standard az egyetlen minta kialakítva, hogy mozog a nehéz terepen. Cipő és csúszik őket a csúcsra lesz kemény és biztos.

További hasznos, de leginkább nagyon meglepő funkcionális jellemzői közé tartozik a rendszer gyors és egyszerű fűzés, amelyen keresztül szilárdan megfogja a boot lábát. A hagyományos jellemzőit berendezés a népszerű márka is antibakteriális talpbetét.



További információk:

felső:
kombinációi szintetikus

talpbetét:
OrthoLite

talp:
Öntött EVA hab

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 10.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ