30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

SKLZ D-Man, védő edzőbábu

Termékkatalógus
SKLZ D-Man, védő edzőbábu
5 1 értékelés
Edző segédeszköz - kosárlabdához, védőjátékost helyettesítő hordozható bábu felemelt karokkal, ideális teljes védekezésben való támadások begyakorlásához
Kód:  SPTsklz0016 Termékszám:  831345004152

SKLZ D-Man, védő edzőbábu

A SKLZ D-Man képzési támogatása kosárlabda-játékosok számára készült. Ezzel az eszközzel jobb kosárlabda, felvételek vagy az ellenfelek forgatásán dolgozik. Ez egy képzési próbabábu, amely egyéni edzéshez és csapatképzéshez is alkalmas. Könnyen és gyorsan összeszerelhető és áthelyezhető, miközben nagyon kompakt. Az állítható teleszkópos rúdnak köszönhetően a próbabábu 1,9 és 2,5 m között állítható be különböző védelmi lehetőségek képzéséhez. A labda gyakorlásához vagy a labda megtartásához telepítsen több D-férfi manöken a pályán, és kezdje el a megfelelő képzést.

Az SKLZ D-man legfontosabb jellemzői

  • Képzési támogatás kosárlabda játékosok számára
  • SKLZ D-man, hogy javítsa a kosárlabdázást, a rekordot és a tekercs felvételt
  • Védő figura alkalmas egyéni és csapatképzésre
  • Teleszkópos rúd 1,9-2,5 m hosszúságú
  • Egyszerű telepítés, kezelés, tárolás
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SKLZ D-Man, védő edzőbábu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKLZ D-Man, tréninková figurína obránce. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SKLZ D-Man, tréningová figurína obranca.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ