Shop roku 30 dnů na vrácení

SUUNTO TRAVERSE ALPHA FOLIAGE GREEN

Termékkatalógus
SUUNTO TRAVERSE ALPHA FOLIAGE GREEN
Sportóra - automatikus “lövés detektor”, vörös háttérvilágítás, GPS és GLONASS, viharriasztás és időjárás trend előrejelzés
Kód:  KHO8707 Termékszám:  SS022292000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO TRAVERSE ALPHA FOLIAGE GREEN

A Traverse Alpha a legjobb dolog, amit a Suunto portfoliójában a túrázás és trekking szerelmeseinek kínál, és ezt újabban a vadászok és halászok is észrevették. Egyesíti a sziklaszilárd konstrukciót ami megfelel az amerikai hadsereg  legigényesebb katonai szabványainak egy sor outdoor funkcióval. Ez az óra lesz a vezetője a vad természetben, mert a legjobb funkciókkal szolgál. Fedezzen fel új helyeket ezzel a megbízható partnerrel, és lépjen le a kitaposott ösvényekről és fedezze fel a vad természet szépségét.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyon tartós sport óra a túrázás, trekking rajongóinak, a vadászoknak és halászoknak
  • Navigáció a megtett útvonal képével, magassági profillal és POI figyelmeztetőkkel (GPS és GLONASS műholdas rendszerek)
  • A topográfiai térképek a Movescounton a részletes útvonaltervezéshez és 3D iránytű beállítható mágneses elhajlási értékkel
  • Légköri nyomás mérése, időjárási trendek meghatározása és viharriasztás
  • Testre szabható figyelmeztetés a napnyugtára és napkeltáre + holdfázis és holdkelte/holdnyugta 
  • Puskalövés automatikus felismerése, specifikus POI beállítása vadászathoz és halászathoz
  • Különleges piros háttérvilágítás, ami az éjjellátó készülékekkel is látható + rezgő riasztás és elemlámpa
  • A napi tevékenységek figyelése a mellkasi öv csatlakoztatásának lehetőségével

Mindig képben

A hasznos funkciók előnybe hozhatják másokkal szemben. Pontos áttekintése lesz a Hold fázisairól, figyelmezteti a napkeltére és napnyugtára, a légnyomás grafikon lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísért az időjárási változásokat A vörös háttérvilágítása nem zavarja az éjjeli fényviszonyokat. A barometrikus érzékelő meghatározza a magasságot, követi a időjárás változását és az óra figyelmezteti a közeledő viharra is.

A vadászterület ura

Automatikus “lövés detektor” jelzi a lövések helyét és számát. Az automatikus gyorsulás érzékelés speciális POI típusokat készít ezeken a pontokon, ami a vadászoknak lehetővé teszi a lövés helyének és magasságának pontos megfigyelését. Továbbá, ha például az út mentén állatnyomokat talál, vagy van egy kedvenc vízlelőhelye, ezeket is könnyű megtalálni egy ilyen jel segítségével.

A jó előkészítés alapkövetelmény

Fedezze fel vagy tervezzen új útvonalakat a Movescount segítségével. Részletes topográfiai térképek, túra, sí, mountain bike útvonalakat találhat. Az online térképészeti platformon magassági adatokat. is kap.  Játssza fel az útvonalat az órába és és készen áll, hogy feltárja az új területet. A GPS és a GLONASS  műholdas helymeghatározási rendszer megtartja a helyes úton.

 

Paraméterek

Tömeg
75 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
100 óra (4,17 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
75 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
100 óra (4,17 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO TRAVERSE ALPHA FOLIAGE GREEN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO TRAVERSE ALPHA Foliage GREEN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO TRAVERSE ALPHA FOLIAGE GREEN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO TRAVERSE ALPHA FOLIAGE GREEN.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ