Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Wilson Burn 21 RKT

Termékkatalógus
Wilson Burn 21 RKT
Teniszütő juniorok, hossza 21 ", fej mérete 581 cm2, 195 gramm
Kód:  SPT10937 Termékszám:  887768360832

Wilson Burn 21 RKT

Ez teniszütő haladó junior büszkélkedhet hiteles konstrukció rakéták felnőtt játékosok. A keret sporteszközök kivesszük egy nagyon erős anyag. Ennek eredményeképpen ez a termék rendelkezik a hosszú élettartamot. Az ütő felfűzve együtt sűrűsége 16 × 16 súlya mindössze 195 gramm. Ennek eredményeként, a játékos hamarosan elfárad, és nem habozott játékok több órát vesz igénybe. Tento produkt je také perfektně vyvážen.A hossza 53,3 cm és rakéta-profil 20,5 mm D Beam odehrávané nagy labda kontroll.Hála a játékos a sporteszközök mindig lehet számítani. 

Mark Wilson, a gyártó a sport berendezés kimeríthetetlen hagyomány, amely áll egy szilárd alapot és a tapasztalat. Ezért biztos lehet benne, a maximális minőség vásárolt sporteszközök. 

Wilson számíthatnak

  • Rocket autentikus tervezés
  • Kis súly és nagy szilárdságú anyagból
  • Rocket elhíresült tart a kezében
  • Pattogó labdák pontosak
  • Eszközök juniorok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wilson Burn 21 RKT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Burn 21. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wilson Burn 21 RKT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wilson Brennen 21 RKT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wilson Brennen 21 RKT.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ