Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Step by Step Light Footbal

Termékkatalógus
Step by Step Light Footbal
Iskolai felszerelés - 4-db - ból álló első osztályosoknak való iskolai felszerelés, a következőket tartalmazza: egy táskát, teli tolltartót, kézi tartó tasakot, tornazsákot, AGR tanúsítvánnyal rendelkezik
Kód:  HRAif0894 Termékszám:  4047443246592 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Step by Step Light Footbal

Kiváló iskolai felszerelés készlet a kis elsősöknek. Azt szeretné, hogy gyermekének egy szép, elegáns iskola táskája legyen különleges tartozékokkal és kiemelten fontos az egészségre gyakorolt hatása? A felszerelés készlet tartalmaz egy iskola táskát, tolltartót, kézi tartó tasakot és tornazsákot a papucs vagy edzéshez való tornaruhák elhelyezésére. A táska kényelmes, könnyű és kellemesen viselhető.

A táska alsó tömör része jó stabilitást biztosít és védi a lábat a nedvességtől és a szennyeződésektől. A táska  ergonómiailag kialakított és párnázott hátsó vállpánt hevederekkel rendelkezik, amelyek segítségével a magasságot és hosszt is be lehet állítani. A párnázat lélegző anyagból készült, amelyek a szellőzőnyílásokkal együtt biztosítják a megfelelő légáramlást. A könnyű, de szilárd konstrukciójának köszönhetően a táska megtartja az eredeti jó formáját. A táska levehető vállpánt szíjjal és fényvisszaverős fém zárral rendelkezik. A szíj márkás Reflexite fényvisszaverő elemekkel van felszerelve, amely javítja a gyermek láthatóságát és biztonságát. Természetesen van egy akasztó fül is, ha lógatva szeretné a táskát tárolni.

Legfontosabb jellemzők

  • 4 darabból álló szett - táska, kézi tartó tasak, teli tolltartó, tornazsák a papucs és egyéb tornafelszerelések számára
  • ergonomikus formájú hátrész
  • AGR tanúsítvány
  • márkás fényvisszaverő elemek
  • könnyű, de erős és rugalmas termék felépítés kivitel
  • hőszigetelt elülső zseb
  • jól megőrzi a formáját
  • megfelelő légáramlás

Igazolás az egészséges hátrészre vonatkozóan

Az iskola táska AGR tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a tanúsítvány különböző orvosi szektorból érkező szakemberekből összeállított független szakértői bizottság által odaítélt megfelelelőségi igazolás és nem az ipar képviselőitől származik, akik gyakran védik a saját érdekeiket az objektív következtetések és megállapítások rovására. A tanúsítvány garantálja, hogy a termék  kimutathatóan pozitív hatással van az egészségre, a hátra és a gerincre. 

A táska tárolóhelye

A táskában van egy átlátszó doboz és a nehezebb tárgyak tárolására szolgáló belső rekesz, hogy megfelelő legyen a tömeg elosztás és szintén egy kulcslyuk is biztosítva van. A táskában a jobb áttekinthetőség érdekében a fedélen leszorító gumiszalag van elhelyezve a becsatoláshoz. A táska két oldalsó cipzáras zsebbel rendelkezik, amely bővíthető. Az első egy cipzáras zseb, amely hőszigetelt. Ezt a meleg vagy hideg ételek és italok tárolására lehet felhasználni. 

Egyéb kiegészítő felszerelések

A tolltartó cipzáras kivitelű, teljesen felszerelt és magában foglalja a Lamy márkájú tollakat - 7 erős háromszögletű  ceruzát, 12 vékony háromszögletű ceruzát, ceruzát, egyenes vonalzót, háromszög vonalzót, radírt, két ceruzahegyezőt és két órarendet.

A cipzáras kézi tasak egyéb tanszerek - tollak, olló, ragasztó és más egyebek tárolására alkalmas

Tornazsák papucs vagy edzéshez való ruha tárolására szolgál, zsineggel összehúzva zárható és az elülső oldalán egy cipzáras zseb található.

Jellemzők

Külső méretek:
22 × 33 × 35,5 cm

Belső méretek:
20 × 29 × 33 cm-es

Tömeg:
0,9 kg

Táska űrtartalma:
18 l

Fő rakodótér űrtartalma:
15 l

Oldalzsebek űrtartalma:
2 l

 Első zseb űrtartalma:
1 l

Anyaga:
poliészter

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Step by Step Light Footbal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step Light Fotbal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Step by Step Light Futbal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step Light "Top Soccer" Schulranzen-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step Light "Top Soccer" Schulranzen-Set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ