Sylvanian Families Ebédlő szett

Termékkatalógus
Sylvanian Families Ebédlő szett
5 4 értékelés
Játékszett - méret: 21 × 11 × 17 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1553 Termékszám:  5054131050330 Gyártó honlapja:

Sylvanian Families Ebédlő szett

Gyermeke játékos és egyben kreatív? Ez esetben biztosan imádni fogja az megépíthető Sylvanian Families-t. Ez a konyhaszett tartalmaz mindent, amire szükségünk lehet a ház legforgalmasabb helyiségében. Az ebédlő készlethez mosogatóval, fűszeres és lisztes polccal, illetve levehető tetővel felszerelt konyhaszekrény tartozik. Ha kis Sylvanian barátai teadélutánt óhajtanak szervezni, leültetheti őket a tágas étkezőasztal köré. A szetthez rakodótér is tartozik, amely alkalmas az összes konyhai eszköz, a tűzhely és különböző ételek tárolására. A Sylvanian Families terméke elősegíti a gyermeki gondolkodás és érzelmi világ fejlődését 3 éves kortól.

Miért éppen a Sylvanian Families?

  • Hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez
  • Gyermekeknek, 3 éves kortól
  • Lányok és fiúk részére egyaránt alkalmas

Specifikációk

  • Méret: 21 × 11 × 17 cm
  • Anyag: műanyag

A Sylvanian Families támogatja a gyermek egészséges fejlődését

A Sylvanian Families figurákkal való játék fejleszti a gyermekek szociális készségeit, már 3 éves kortól. A játékban nincsenek szabályok, így a gyermek saját fantáziája és képzelőereje segítségével hozhat létre egy saját világot, amely nagyban hozzájárul egészséges fejlődéséhez.

A csomag tartalma

A készlet több, mint 30 játékelemet tartalmaz - konyhabútort, tűzhelyet, edényeket és alapanyagokat a főzéshez. Alsó részében rakodótér, kinyitható ajtók, polcok és egy kivehető polc található. Továbbá szintén itt található két élelmiszeres kosár, felettük kihúzható fiókokkal az evőeszközöknek. A kinyitható ajtajú sütőben egy egész tepsinyi buktát találhatunk. A szett nem tartalmaz figurákat. A beltér hangulatossá varázslására papírmatricák szolgálnak, amelyek szintén a csomag tartozékai. A ragasztási útmutató a termék csomagolásán van feltüntetve.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelvnek, és a magyar szabályozás szerinti jogi normáknak. A csomag természetesen tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

Paraméterek

Játék magassága
21 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
21 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Ebédlő szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Vybavení – jídelna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Vybavenie - jedáleň. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Esszimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Esszimmer.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ