Sylvanian Families Fürdőszoba szett

Termékkatalógus
Sylvanian Families Fürdőszoba szett
5 1 értékelés
Játékszett - Méretek 21 × 11 × 17 cm, alkalmas: 3 éves kortól
Kód:  HRAif1549 Termékszám:  5054131050347 Gyártó honlapja:

Sylvanian Families Fürdőszoba szett

Az Ön gyermeke is rendkívül játékos és kreatív? Akkor biztosan azonnal beleszeret majd a Sylvanian Families játékszettjébe! A Sylvanian Families fürdőszobai kiegészítők szettje teljes kikapcsolódást kínál. A fürdőszobában talál egy fürdőköntöst, hajpántot, fürdőkádat, mosdót, törölközőtartót törölközővel, papucsot, fürdőköpenyt, hajszárítót, ruháskosarat és egyéb tisztálkodási szereket. A Sylvanian Families játékszett elősegíti és fejleszti a gyermekek egészséges higiéniáról való gondolkodását és érzelmeit, amely 3 éves kortól ajánlott.

Miért válassza a Sylvanian Families játékszettet?

  • Hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez
  • Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott
  • Alkalmas a fiúknak és a lányoknak egyaránt

Specifikációk

  • Méretek: 21 × 11 × 17 cm
  • Anyaga: gumi, műanyag, textil

Sylvanian Families: a gyermek egészséges fejlődéséért

Sylvanian Families játékszett 3 éves kortól fejleszti a gyermekek szociális készségeit. A játék során nincsenek szabályok, így a gyermek a saját fantáziájára és képzeletére hagyatkozva teremti meg a saját világát, ami hozzájárul az egészséges fejlődéshez.  

A csomag tartalma

A csomag tartalmaz néhány papír matricát, amit mindenhova fel lehet ragasztani (pl. szappan, WC papír, stb). A kád kellően hosszú (10 cm), így a pancsolás szerelmesei kiélvezhetik az adottságait! A fürdőkádhoz jár még egy hokedli és egy tusfürdő is. A WC fedéllel rendelkezik, amelynek frottír, csipkézett szélű anyagból készült a borítása. Emellett WC kefével és toalettpapír tartóval is ellátták. A csomag tartalma 2 mosdókagyló. A fürdőszoba szekrény nyitható ajtóval érkezik, és tárhellyel, amelyben a tükrös polc alkalmas a fogkefe és a fogmosópohár tárolására. A törölközőt igazi frottír anyagból készítették. A fürdőköntös és a hajpánt anyaga szövet. A dekoráció ragasztás kivitelezéséről útmutatót talál a csomag részeként. A szett nem tartalmaz karaktereket!

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

Paraméterek

Játék magassága
21 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
21 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Fürdőszoba szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Vybavení – koupelna s toaletou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Vybavenie – kúpeľňa s toaletou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Badezimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Badezimmer.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ