Sylvanian Families Vidéki Klinika

Termékkatalógus
Sylvanian Families Vidéki Klinika
5 1 értékelés
Figura kiegészítő - méret: 32 × 26 × 19 cm, kiegészítőkkel, figurák nélkül, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0425 Termékszám:  5054131050965

Sylvanian Families Vidéki Klinika

Ó, csak nem beteg Sylvanian állatkád? Ne aggódj! Gyorsan vidd be őt a kórházba, és minden rendben lesz! Sylvanian falucskában természetesen kórház is van. Egy csodálatosan szép épületről van szó, finom pasztellszínekkel. Ültesd le kis figurádat a váróteremben, és várjatok türelmesen, amíg a nővérke be nem hívja őt a doktor bácsihoz. Fonendoszkópjával alaposan kivizsgálja Sylvanian figurádat, ezután pedig felír neki valamilyen orvosságot, hogy a kis páciens minél hamarabb meggyógyuljon. Építsed fel a Sylvanian rendelőt úgy, ahogy neked tetszik!

A Sylvanian Families vidéki doktor játékszett legfontosabb jellemzői

  • A kórház épülete kompatibilis egyéb Sylvanian Families épületekkel is
  • A szett 45 darab kiegészítőt és matricákat tartalmaz
  • Kiegészítők csodálatosan kidolgozott részletekkel
  • A készlet nem tartalmaz figurákat
  • A játék remek alternatívája a babázásnak
  • A játék elősegíti a gyermekek érzelmi világának és finommotorikájának fejlődését
  • A különböző történetek játszása közben a fantáziát is fejleszti

Sylvanian Families falucska

A japán Sylvanian Families figurák története egészen 1985-ig nyúlik vissza, megjelenésük után azonnal világszerte gyermekek millióinak szívébe lopták be magukat. A történet eredetileg erdei állatok családjaival indult, majd a sorozathoz fokozatosan csatlakoztak egyéb állatkák is, pl. macskák, kutyák, majmok stb. Azóta a Sylvanian termékcsalád rengeteg állatkával, valamint számtalan kiegészítővel gazdagodott, amelyek minden családnak megvásárolhatók - a házaktól kezdve, az autókon keresztül, az összes nélkülözhetetlen kiegészítőig.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Vidéki Klinika Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Venkovská klinika. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Dedinská klinika. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5096 Country Clinic - Landklinik. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5096 Country Clinic - Landklinik.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ