Shop roku Akvizice ApF HU

Hama Color EWS-1400

Termékkatalógus
Hama Color EWS-1400
3,6 8 értékelés
Időjárás állomás - belső és kültéri hőmérséklet, digitális időjárás-előrejelzés, DCF rádiós óra, háttérvilágítás, ébresztőóra, színes LCD kijelző
Kód:  JHA002a9p Termékszám:  136259 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hama Color EWS-1400

Minden időjárási információ azonnal a rendelkezésére áll, amennyiben beszerzi a Hama Color EWS-1400 meteorológiai állomását. Így mindig tudni fogja majd, milyen időjárásra számítson. Nem érheti semmilyen meglepetés. A készlet egy fekete színű állomásból és egy letisztult, nagyméretű LCD kijelzőből áll. Hasonló megjelenéssel rendelkezik a vezeték nélküli szenzor, amelyről az aktuális külső hőmérséklet és a páratartalom értékei olvashatóak le. Az energiaellátást két AA (állomás) és két AAA elem (szenzor) biztosítja. Szükség esetén a tápegység 20-230 voltos bemenettel és 4,5 voltos kimenettel is helyettesíthető.

Legfontosabb jellemzők

  • Minden információ jól látható rajta
  • Állítva és felfüggesztve is használható
  • Egyszerű és letisztult design
  • Nagyméretű, színes LCD kijelző
  • Akkumulátor: 2x AA / 2x AAA
  • Tápellátás: 230 V (bemenet), 4.5V (kimenet)

Mindent tudni fog az időjárásról

A DCF rádióvezérelt óra akár két riasztási idő beállítását is lehetővé teszi (12 vagy 24 órás formátum). Ráadásul a rendelkezésre álló hét nyelv közül kiválaszthatja azt, amelyen az aktuális dátumot szeretné megjeleníteni. A hőmérő a kültéri és a belső hőmérsékletet Celsius-fokban és Fahrenheitben méri. Az időjárás-előrejelzést színes szimbólumok jelzik, memóriájában pedig a minimális és a maximális értékeket is képes eltárolni. Nem beszélve a külső, illetve a belső páratartalomról, amelynek változásait a meteorológiai állomás szintén tárolja majd.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama Color EWS-1400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Color EWS-1400. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama Color EWS-1400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Color EWS-1400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Color EWS-1400.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ