Shop roku AlzaBoxy Q1

Tamrac Elite 32 G szürke

Termékkatalógus
Tamrac Elite 32 G szürke
Fotós hátizsák belső méretek: 33 × 51 × 18 cm, ellenáll az esőnek
Kód:  TAM311a1 Termékszám:  G0100-1717

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tamrac Elite 32 G szürke

Keresek egy kényelmes és kompakt hátizsák tárolja a fényképezőgépet, objektívet, kiegészítők vagy akár egy laptop? Azt szeretnénk, hogy utazás közben, vagy utak, hogy a vidék a fényképezőgéphez, így gyorsan hozzáférhet? Akkor ez ideális az Ön számára ez a hátizsák Tamrac viselő G Elite 32, amelyek közé tartozik a legjobb termékeket a régióban. Omlik össze, és az összes tartozék egyidejűleg tartsa kamera lencsék biztonságos.

legfontosabb jellemzői

  • Hátizsák SLR objektívek és kiegészítők
  • Világos, hogy a belső elrendezés, nagy a választék a zsebek
  • Kényelmes viselet, és a luxus design
  • Gyors és könnyű hozzáférés
  • A szabadalmaztatott zárórendszer pillangó (nyitó egyes szakaszok)
  • Zseb laptop körülbelül akkora 15 hüvelyk képátlójú
  • Formatartó alkalmas légi közlekedés kézipoggyász
  • Ergonomikus markolat, oldalsó fogantyúk állványról
  • Cipzárak és vízálló kivitelben
  • Zárható fő rekesz

Fényképezőgép és kiegészítők

Használtuk a kiváló minőségű és tartós anyag, hosszú élettartam.Kompakt méretek, hogy a zsák alkalmas kézipoggyász légi utazás közben. Kincseiket, így mindig veled. Ez lesz az elválaszthatatlan társa, hogy megy sehova. A hátizsák fér egy profi DSLR, középformátumú gépek és objektívek (akár 36 cm hosszú).

A szabadalmaztatott zárórendszer

A hátizsák különösen egyedülálló, szabadalmaztatott pillangó zárórendszer, amely lehetővé teszi a hozzáférést csak arra a részére a berendezés, hogy szükség van. A tökéletes megoldás, hogy a berendezés a tolvajok ellen a kezét. Kiadása után egy kis hátizsák klip nyitható rendesen és hirtelen minden kényelmi tökéletesen hozzáférhető. A hab a tortán a gyakorlati fogantyúk ismert M.OLLEEzek lehetővé teszik a mellékletet további kompatibilis tartozékok és állvány. A felhasználók minden bizonnyal élvezni a tény, hogy a hátizsák van szerelve egy esőkabátot ragasztott varrások. A fényképészeti felszerelések és mindig száraz marad, annak ellenére, hogy a rossz időjárás. Ezzel hátizsák mindig minden tökéletesen rendezett.

További információk:

  • Külső méretei: 36 x 53 x 23 cm
  • Belső méretek: 33 × 51 × 18 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tamrac Elite 32 G szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAMRAC G Elite 32 šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TAMRAC G Elite 32 sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tamrac Elite 32 G grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tamrac Elite 32 G grau.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ