30 dnů na vrácení Shop roku

Tamrac G Elite 32 sötétzöld

Termékkatalógus
Tamrac G Elite 32 sötétzöld
Fotós hátizsák - belső méretei: 33 x 51 x 18 cm
Kód:  TAM311a2 Termékszám:  G0100-5959

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tamrac G Elite 32 sötétzöld

Kényelmes és kompakt hátizsákot szeretne a fényképezőgép, objektív, egyéb kiegészítők vagy akár a laptopja tárolására? Gyors hozzáférést szeretne a fényképezőgépéhez utazás közben vagy akár a természetbe tett látogatásai alkalmával? Akkor a Tamrac G Elite 32 hátizsák az ideális választás Ön számára, amely a legjobbnak ítélt termékek közé tartozik a szakmában. Gondoskodik az összes tartozékának tárolásáról miközben épen és biztonságban tartja a kamera lencséit is.

Legfontosabb jellemzői

  • Hátizsák SLR objektívek és kiegészítők számára
  • Egyszerű belső elrendezés, széles választék a zsebek tekintetében
  • Kényelmes viselet és luxus design
  • Gyors és könnyű hozzáférés
  • Szabadalmaztatott  pillangózárrendszer (egyes szakaszok egyéni nyitása és zárása)
  • A laptop zseb körülbelül 15" képátlójú készülékeknek alkalmas
  • Formatartó kialakítása megfelel a légi közlekedés kézipoggyász méreteinek is
  • Ergonomikus markolat, oldalsó tartók tripod állványnak
  • Cipzárak vízálló kivitelben
  • Zárható fő rekesz

Fényképezőgépnek és egyéb kiegészítőknek

Kiváló minőségű és tartós anyagok felhasználásával készült, így hosszú élettartama biztosított. A hátizsák méreteinek köszönhetően a táska kézipoggyászként is használható a légi utazások alkalmával, tehát féltve őrzött holmijait így mindig magánál tudhatja. Ezért lesz ez a táska elválaszthatatlan társa, ami nélkül sehova sem fog majd elindulni. A hátizsák alkalmas egy profi DSLR, középformátumú gépek és (akár 36 cm) hosszú objektívek tárolására is.

Szabadalmaztatott zárórendszer

A hátizsák különösen egyedülálló, szabadalmaztatott pillangózárrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a hozzáférést kizárólag azon részekhez, amelyre éppen szüksége van.  A tökéletes megoldás, hogy megóvja a berendezését a tolvajoktól. Miután a hátizsák zárát kikapcsolta, máris teljesen hozzáférhetővé válik a táska egész tartalma, mint a zár aktiválása előtt. A hab a tortán a praktikus "Molle" néven ismert fogantyúk. Ezek lehetővé teszik, hogy jelentős mennyiségű felszerelést, tartozékokat és akár állványt is magával vigyen. A felhasználó minden bizonnyal élvezni fogja a ragasztott varrásokkal rendelkező beépített esőkabátot. Így tehát a fényképészeti felszerelései mindig szárazak marad, a rossz időjárási viszonyokkal szemben is. Ezzel a hátizsák mindig minden tökéletesen rendezett lesz.

További információk:

  • Külső méretei: 36 x 53 x 23 cm
  • Belső méretek: 33 × 51 × 18 cm
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tamrac G Elite 32 sötétzöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAMRAC G Elite 32 tmavě zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tamrac G Elite 32 tmavo zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tamrac G Elite 32 dunkelgrün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tamrac G Elite 32 dunkelgrün.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ