Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Tanita BC-731

Termékkatalógus
Tanita BC-731
4,5 2 értékelés
Személymérleg - 150 kg-ig terhelhető, 100 grammos mérési pontosság, víz- és testzsírszázalék, izom- és csonttömeg mérés, alapanyagcsere és anyagcsere-életkor meghatározás, méretek: 29.7 x 21 cm, fehér kivitelezés
Kód:  TANOV004 Termékszám:  BC731b Gyártó honlapja:

Tanita BC-731

Tanita BC-731 precíziós személymérleg

A Tanita BC-731 személymérleg 100 grammos mérési pontosságával egy egyedülálló eszköz, amely olyan kulcsfontosságú testösszetételi értékek mérésére is képes, mint például az alapanyagcsere, az anyagcsere-életkor, a zsigeri zsírhányad és az átfogó fizikai állapot. A fehér színű Tanita BC 731 mérleg edzett üveggel és fejlett funkciókkal rendelkezik, például a duál frekvenciás BIA bioelektromos analízis, amely a négy lépőfelület segítségével rendkívüli pontosságú mérést biztosít.

A mérleg automatikusan felismeri a már rögztített felhasználókat, sőt, különbséget tud tenni felnőtt, gyerek és az olyan sportolók között, akik legalább egy évig heti 10 órát aktív sporttevékenységgel töltenek. 


Izomtömeg mérés

A Tanita BC-731 személymérleg megmutatja a simaizom és a vázizomat tömegét, beleértve az izmokban lévő vizet is.


Csonttömeg mérés

A Tanita BC-7311 megmutatja a tested csonthányadát (a csont ásványi anyag-, kalcium- és más anyag tartalmát). Kutatások megállapították, hogy a sporttevékenység és az izmok fejlesztése erősebb, egészségesebb csontokat eredményez. Bár a csontszerkezet rövid idő alatt nem változik feltűnően, az egészséges táplálkozás és a kielégítő mozgás mégis alapvető fontossággal bír.


Zsigeri zsír mérése

A zsigeri zsír a belső hasüregben található, az élettanilag fontos belső szerveket védő zsírréteg. Kutatások kimutatták, hogy ha a súly és testzsír állandó marad is, a korral megváltozik az eloszlás, és a zsír általában a törzsben, a has környékén gyűlik össze, különösen nőknél a változókor után. Az egészséges zsigeri zsírtartalom megőrzése csökkenti bizonyos betegségek, például a szívbaj és a magas vényomás kockázatát, és megvéd a 2. típusú cukorbetegségtől.

Alapanyagcsere számítás

Az alapanyagcsere (BMR) index azt a kalóriamennyiséget mutatja meg, amely szükséges egy személy alapanyagcseréjéhez. A BMR segítségével megtudhatod, hogy mennyi az a minimum energia, amely ahhoz szükséges, hogy a tested ellássa az alapvető funkciókat (lélegzés, vérkeringés, idegrendszer, stb.) A magasabb alapanyagcsere alacsonyabb testzsírhányadot eredményez.


Anyagcsere-életkor

Ez a funkció összehasonlítja a számodra kiszámolt alapanyagcserét a korodnak megfelelő értékekkel. Az anyagcsere-életkor kiszámításával megtudhatod a szervezeted tényleges életkorát.


Fizikai állapot felmérése

A teljes fizikai állapot funkció összehasonlítja a tested zsír- és izomtömegét. A fokozott fizikai aktivitás csökkenti a testzsírszázalékot, miközben fejleszti a fizikai állapotodat. Ne aggódj, ha a rendszeres testedzés során is hasonló testsúlyt látsz a mérlegen, mint korábban, a zsírcsökkenés mellett ugyanis nő az izomtömeged, így egyre egészségesebbé válhatsz.


Nagyszerű segítőtárs az egészséges életmódhoz

A Tanita BC-731 RECALL funkcióval is rendelkezik, amely az aktuálisan mért adatok mellett a korábbi adatok megjelenítését is lehetővé teszi, illetve össze is hasonlítja azokat. 


A Tanita BC-731 személymérleg főbb jellemzői

  • 100 grammos mérési pontosság
  • Kulcsfontosságú testösszetételi értékek mérése: alapanyagcsere, anyagcsere-életkor, fizikai állapot, zsigeri zsírhányad mérése a duál frekvenciás BIA bioelektromos impedancia analízissel
  • Különbséget tesz a felhasználók között - felnőtt, gyermek és sportoló
  • Memóriahely 5 felhasználó és 1 vendég számára
  • Könnyen olvasható, nagyméretű kijelző
  • RECALL funkció

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tanita BC-731
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC-731 b . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita BC-731 b. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Personenwaage Tanita BC-731 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Personenwaage Tanita BC-731 weiß.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ