Shop roku Akvizice ApF HU

TECHline TECH DZ3 (5.0)

Termékkatalógus
TECHline TECH DZ3 (5.0)
Robotfűnyíró - 2 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 150 perc üzemidő, 250 mm munkaszélesség, mulcsozás, lopás elleni védelem és mobilalkalmazás, pinem védelem és emelésgátló érzékelő
Kód:  VGAZD560 Termékszám:  69TH035D0K8Z

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TECHline TECH DZ3 (5.0)

Elérkezett a jövő: engedd el az aggódást a pázsitod miatt és  hagyd a munkát erre a kis robotsegédre, aki a legújabb technológiáknak köszönhetően könnyen megbirkózhat nehéz területek kaszálásával is. A TECH DZ3 készülékkel 1800 m2-ig terjedő területeken lehet füvet nyírni, akár nyolc különálló részen. A rozsdamentes acélból készült 25 cm-es pengével napi talajtakaró hatású fű keletkezik, amely egészséges és zöld pázsitot teremt műtrágyázás nélkül. A robot erős, kefe nélküli motorral rendelkezik, és korszerűsített gumi kerekeivel még egyenetlen felületeket is képes kezelni, ideértve a lejtőket is 45% -ig. A Bluetooth vevőnek, a fejlett navigációs rendszereknek és a ZCS Connect interfész modulnak köszönhetően a TECHline robotok nagyon hatékonyak és sokoldalúak. Az alkalmazás segítségével a robot könnyen irányítható és frissíthető okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

A TECHline TECH DZ3 robotfűnyíró főbb jellemzői

  • Modern és nagy teljesítményű robotfűnyíró akár 1800 m2-es területhez
  • Négypontos nemesacél mulcsozó penge
  • A fűnyíró akár 8 különálló területet képes kezelni
  • Spirálvágó rendszer
  • Bluetooth vevő és egyedi alkalmazás telefonokra és táblagépekre
  • Vágórendszer intelligens vágással
  • A TECH DZ3 akár 45% -os lejtőket is képes lekaszálni
  • Energiatakarékos érzékelő a már lekaszált területek érzékelésére
  • Vészleállító gomb és biztonsági PIN-kód
  • Erőteljes, kefe nélküli motor 2,5 Ah Li-Ion akkumulátoron 

    Spirálvágó rendszer

    A TECH DZ3 robotfűnyíró fel van készülve a magasabb vagy vastagabb fű jelenlétére a kert bizonyos részein, és amikor megfelelőnek tartja, automatikusan aktiválhatja a spirálmozgást a tökéletes kaszálási eredmény elérése érdekében. A spirális fűnyírást manuálisan is aktiválhatod az "ENTER" gomb megnyomásával kaszálás közben. Az intelligens osztás funkció segítségével a robot folyamatosan létrehozza és tárolja annak a területnek a virtuális térképét, amelyen mozgott, és megjegyzi a teljes kaszálási időt. Ezután, amikor a fűnyíró olyan területen dolgozik, amelyet hosszú ideig nem kaszáltak, a robot ismét spirálmozgással fog használni, átfedéssel, véletlenszerű vágás közben.

    ZCS Connect modul

    A ZCS Connect lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhonnan csatlakozhass és kommunikálj a robottal  okostelefon vagy táblagép segítségével. Az alkalmazáson keresztül beállíthatod a robot időprofiljait, ellenőrizheted a helyzetét (földrajzi helymeghatározással), elkülönítheted vagy éppen ellenkezőleg, előnyben részesítheted a kert egyes részeit (Go Away). Ezenkívül figyelemmel kísérheted a robot jelenlegi állapotát, és értesítéseket kaphatsz, amikor kijut a kertből (geo-kerítés értesítés) - ez egy fejlett lopásgátló rendszer. A "Go Home" és a "Work Now" funkció lehetővé teszi, hogy visszaküldd a töltőállomásra vagy utasítsd a kertben történő munka megkezdésére

        

    Paraméterek

    Működési idő
    150 perc (2,5 óra) Kész!
    Töltési idő
    90 perc (1,5 óra) Kész!
    Akkumulátorok száma
    2 Kész!
    Akkumulátor kapacitása
    2,5 Ah Kész!
    Tulajdonságok
    Mobilalkalmazás Kész!

    Akkumulátor

    Működési idő
    150 perc (2,5 óra) Kész!
    Töltési idő
    90 perc (1,5 óra) Kész!
    Akkumulátorok száma
    2 Kész!
    Akkumulátor kapacitása
    2,5 Ah Kész!

    Tulajdonságok

    Tulajdonságok
    Mobilalkalmazás Kész!
    Váz anyaga
    Műanyag Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: TECHline TECH DZ3 (5.0) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHline TECH DZ3 (5.0). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHline TECH DZ3 (5.0).
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ