AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Tefal TalentPro C6210752 serpenyő, 30 cm

Termékkatalógus
Tefal TalentPro C6210752 serpenyő, 30 cm
4,5 8 értékelés
- tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, serpenyő anyaga: alumínium, felső szélének átmérője: 30 cm, aljának külső átmérője: 23,5 cm, magassága: 5,5 cm, nem éles fémeszközzel is használható, sütésálló és hőindikátor
Kód:  TEFNP040 Termékszám:  C6210752 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal TalentPro C6210752 serpenyő, 30 cm

Tefal serpenyők

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!



A kiváló minőségű, 30 cm átmérőjű Tefal TalentPro serpenyő ideális segítőd lesz a konyhádban. Új, tapadásmentes Titanium Excellence felülettel, szilárd, háromrétegű Induction talpazattal és kényelmes, ergonomikus fogantyúval rendelkezik.

A prémium minőségű rozsdamentes acél nagyszerűen ellenáll a korróziónak és a mechanikus sérüléseknek. Sőt a konyhai fémeszközök sem károsítják. Ezenkívül erősen ellenáll a hősokkoknak és kiemelkedik a kiváló tapadásmentes tulajdonságával. A Titanium Excellence kemény, ásványi alapanyagú, tapadásmentes felületének köszönhetően soha nem égeted oda az ételed. A szilárd, háromrétegű Induction alj és a rozsdamentes acélból készült lemez biztosítják a hatékony és egyenletes hőelosztást a serpenyő alsó felületén, valamint a keresztmetszeti szilárdságot. Így az évek során sem deformálódik.

A serpenyőt Thermo-Spot hőmérsékletjelzővel látták el. Ez jelzi, amikor a serpenyő eléri a megfelelő hőmérsékletet és elkezdheted a sütést. Ezáltal nem melegszik túl az alja, és az elkészített ételek tökéletesek lesznek. A Thermo-Spot két színárnyalatból áll, amelyek érzékenyek a hőmérséklet változására. Amikor a serpenyő eléri az ideális sütési hőmérséklet (kb. 180 °C), az indikátor egyszínű lesz.

A Tefal TalentPro minden tűzhelytípushoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is. A nagy előnye, hogy sütőbe is teheted 175 °C-ig. Kimondottan örülni fogsz a minőség és a kedvező ár kombinációjának!

A Tefal márka mindig a kényelmes, gyors és végül, de nem utolsósorban az egészséges főzést garantálja. Az ergonomikus fogantyú kényelmet és ugyanakkor védelmet nyújt a fájdalmas égési sérülések ellen. Ezenkívül a Tefal serpenyő nem ártalmas az egészségre és kíméletes a környezethez. Nem tartalmaz ólmot, kadmiumot vagy PFOA-savat, amelyet széles körben használnak konyhai eszközök előállításához, viszont az emberre és a környezetre nagyon veszélyes.

A legfontosabb jellemzői:

  • Extra tapadásmentes Titanium Excellence felület
  • Használható konyhai fémeszközökkel
  • Szilárd, háromrétegű Induction talpazat a tökéletes hőelvezetéshez
  • Ergonomikus fogantyú a maximális kényelem érdekében
  • Egészséges és környezetbarát főzés
  • Sütőbe is tehető (175 °C-ig)

Paraméterek és specifikációk:

A serpenyő átmérője:
30 cm

Szín:
Fekete

Belső felület:
Tapadásmentes, hatrétegű Titanium Excellence

Az alábbi tűzhelytípusokhoz alkalmas:
Elektromos
Indukciós
Kerámia
Gáz
Sütő (175 °C-ig)


Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
30 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
23,5 cm Kész!
Serpenyő magassága
5,5 cm Kész!
Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
30 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
23,5 cm Kész!
Serpenyő magassága
5,5 cm Kész!

Felszín

Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Külső felület
Tapadásmentes Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely
Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Nem éles fémeszközzel is használható, Sütésálló, Hőindikátor Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal TalentPro C6210752 serpenyő, 30 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pánev 30cm TalentPro C6210752. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Panvica 30 cm TalentPro C6210752. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Pfanne 30cm TalentPro C6210752. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Pfanne 30cm TalentPro C6210752.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ