Shop roku AlzaBoxy Q1

Tefal Ingenio Titanium Fusion Wok serpenyő L6837702, 26 cm

Termékkatalógus
Tefal Ingenio Titanium Fusion Wok serpenyő L6837702, 26 cm
5 5 értékelés
Wok - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, anyaga: alumínium, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlaphoz, felső átmérő: 26 cm, alj külső átmérője: 17 cm, 8,4 cm magas, nem éles fémeszközzel is használható, mosogatógépben mosható, sütésálló és hőindikátor
Kód:  TEFWO390 Termékszám:  L6837702 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Ingenio Titanium Fusion Wok serpenyő L6837702, 26 cm Megszűnt

Tefal Ingenio Titanium Fusion Wok serpenyő L6837702, 26 cm

Az Ingenio Titanium Fusion 26 cm-es átmérőjű wok típusú serpenyő egy újabb forradalmi edényt jelent a vezető francia gyártó, a Tefal palettáján. Ez a serpenyő egyetlen olyan háziasszony konyhájából sem hiányozhat, akinek fontos, hogy az ételek elkészítéséhez minőségi és strapabíró edényeket használjon. A Wok Ingenio Titanium Fusion TITANIUM EXTRA tapadásmentes bevonatot kapott, és számos különleges tulajdonságának köszönhetően rendkívüli tartóssággal bír. A Tefal szabadalmaztatott, fényezett Hard-Fusion kialakítása tökéletes harmóniát, hatékonyságot és hosszú élettartamot garantál. A kiváló anyagok mellett értékelni fogod a Tefal egyszerű tárolását és sokoldalú kihasználhatóságát a konyhában.

Az Ingenio Titanium Fusion L6837702 wok serpenyő legfontosabb jellemzői

  • Időtálló, 26 cm átmérőjű tapadásmentes wok serpenyő
  • Tapadásmentes TITANIUM EXTRA felület az egyszerű karbantartáshoz
  • A Hard-Fusion design fényezett kialakítása biztosítja a maximális teljesítményt és hatékonyságot
  • Okos kialakítású serpenyő a tökéletes főzéshez
  • Ívelt öntőél a kényelmes használathoz
  • A serpenyő praktikusan használható főzéshez a tűzhelyen, sütéshez vagy hűtőben történő tároláshoz
  • A serpenyő minden típusú tűzhelyhez alkalmas
  • Maximális sütőhőmérséklet 250°C
  • 10 éves jótállás vonatkozik az eltávolítható fogantyúra, amely súlykorláta 10 kg (nem tartozék, külön kell megvásárolni)
  • Az edény mosogatógépben mosható

TITANIUM EXTRA technológia és Hard-Fusion kialakítás a gyors és hatékony főzéshez

A wok Ingenio Titanium Fusion L6837702 számos specifikus tulajdonsággal rendelkezik. Kombinációik eredményeként gyors, olcsó és egészséges ételeket készíthetsz, amelyek még a legigényesebb fogyasztók elvárásainak is megfelelnek. A TITANIUM EXTRA serpenyők tapadásmentes felülete biztosítja, hogy sütés vagy főzés során ne égjen oda az étel. Az alumíniumból készült okos edényszerkezetnek hála a hőmérséklet egyenletes oszlik el a főzési folyamat során. A nagy teljesítményt és a hatékonyságot az exkluzív, szabadalmaztatott Hard-Fusion kialakítás garantálja. Ezekkel a tulajdonságokkal megbízhatóan használható a Tefal serpenyő minden típusú tűzhelyen és főzőlapon - indukcióson, gázüzeműn, elektromos főzőlapon, üvegkerámián, halogénen és 250°C-ig sütőben.

Az Ingenio Titanium Fusion Wok karbantartása és tárolása is egyszerű 

A Tefal Ingenio Titanium Fusion L6837702 wok a forradalmian új technológia és a felhasznált anyagoknak köszönhetően könnyen karbantartható. Elmosogathatod hagyományos mosószerekkel vagy a mosogatógépben. Vásárold meg a 100%-os biztonsággal használható, egyszerű kattintással rögzíthető, cserélhető fogantyút az edényedhez. Ez megkönnyíti az edény kezelését a főzőlapon, a sütőben vagy a hűtőszekrényben. A serpenyőket és wokot a fogantyú eltávolítása után könnyen egymásba lehet rakni, így minimális helyre van szükséged a tárolásukhoz.


Paraméterek

Darabszám a készletben
1 db Kész!
Serpenyő felső szélének átmérője
26 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
17 cm Kész!
Serpenyő magassága
8,4 cm Kész!
Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!

Darabszám a készletben

Darabszám a készletben
1 db Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
26 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
17 cm Kész!
Serpenyő magassága
8,4 cm Kész!

Felszín

Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Külső felület
Tapadásmentes Kész!

Típus

Típus
Wok Kész!

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely
Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Nem éles fémeszközzel is használható, Mosogatógépben mosható, Sütésálló, Hőindikátor Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Ingenio Titanium Fusion Wok serpenyő L6837702, 26 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pánev wok 26cm Ingenio Titanium Fusion L6837702. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Panvica wok 26 cm Ingenio Titanium Fusion L6837702. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Ingenio Titanium Fusion L6837702 Wok Pfanne 26 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Ingenio Titanium Fusion L6837702 Wok Pfanne 26 cm.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ