Akvizice ApF HU Samsung HU AV launch

Tempered Glass Protector 0,3mm Nikon Z fc üvegfólia

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector 0,3mm Nikon Z fc üvegfólia
1,7 5 értékelés
Üvegfólia - átlátszó védőüveg 0,3 mm, 2,5D, 9H magas keménységű, a kijelző sérülésekkel szembeni védeleme, kijelző érzékenységének megőrzése, észrevehetetlen megjelenés, precíz kivágások, nem hagy buborékokat
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  TGPd465 Termékszám:  TGK-NZFC-03 Gyártó honlapja:
Tempered Glass Protector 0,3mm Nikon Z fc üvegfólia Megszűnt

Tempered Glass Protector 0,3mm Nikon Z fc üvegfólia

A Tempered Glass Protector 0.3mm Nikon Z-hez több, mint kijelzővédő

A japán Asahi üvegfóliája három különböző rétegből áll. A felső réteg megakadályozza az ujjlenyomatok kialakulását, a középső védelmet biztosít a kijelző számára, míg az alsó, ragadós epoxi réteg a buborékmentes rögzítésért felel.

A keménységi skálán

A Nikon Z-hez való Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfóliát a jól ismert Mohs-féle keménységi skálán magas, 9H keménység jellemzi. Ez a második legmagasabb keménységi fok az ásványok világában, úgyhogy a kijelző tökéletes védelmet élvez a fémtárgyak okozta ütődésekkel és sérülésekkel szemben.

Széles választék

Az okostelefon üvegfóliák csak egy része a különböző típusú eszközökhöz készült termékek széles választékának. A tabletektől és az okosóráktól a tükörreflexes fényképezőgépekig és a GoPro kamerákig.

A Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfólia Nikon Z-hez felhelyezése

A csomagban az üvegfólia mellett egy útmutatót és egy speciális szettet is találsz a kijelző alapos tisztításához.

A Tempered Glass Protector 0.3mm Nikon Z-hez erős védelmet nyújt

A Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfólia Nikon Z-hez még az erős ütődések ellen is megvédheti a kijelzőt, miközben jelentősen magasabb szintű védelmet és ellenállóságot biztosít, mint a hagyományos kijelzővédők.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector 0.3mm pro Nikon Z fc. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Nikon Z fc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3 mm für Nikon Z fc. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3 mm für Nikon Z fc.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ