Alzaboxy Q1 Shop roku

Thrustmaster T-Flight Hotas 4

Termékkatalógus
Thrustmaster T-Flight Hotas 4
4,7 3 értékelés
Joystick - a tolóerő kar lecsatolható, teljesen programozható, 5 tengelyes, 12 akciógomb + 1 gyorstüzelő ravasz, nézőpontváltó POV gomb, USB, PC és Playstation 4
Kód:  MA520d Termékszám:  4160656

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thrustmaster T-Flight Hotas 4

A THRUSTMASTER T-Flight HOTAS 4 új generációs nagyon népszerű joystick lecsatolható tolóerő karral. Természetesen rendkívül népszerű és hasznos eszköz lesz a repülés szimulátorok rajongóinak körében, emellett egyértelműen a legideálisabb választás a számukra. 

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes ergonómia
  • Lecsatolható tolóerő kar
  • Öt-tengelyes
  • 12 akció gomb + 1 gyorstüzelő ravasz, POV nézet
  • PS4 kompatibilitás

Tökéletes kontroll

A kéz kényelméért felelős támasz kialakításának ellenére a joystick súlyozott alappal és megfelelő ellenállásal rendelkezik a maximális stabilitás biztosítása érdekében.  A Hotas 4 ergonomikusan kiegyensúlyozott, így minden típusú repülési módhoz képes alkalmazkodni. Legyen szó akár a légiharcról, úrbéli kalandról, vagy polgári légi járatról, ez a joystick mindenre kitűnő választás. Egyik előnye továbbá az szabályozható kormány ellenállása is, a reálisabb repülés érzéséért. Abban az esetben, ha a tolerő kart nem szeretné hsználni a repülésekhez, akkor könnyedén leválaszthatja azt, kizárólag csak a joystick-ot használva.

PS4 Kompatibilis

A joystick  teljesen kompatibilis a Play Station 4 konzollal, néhány, kizárólag a PS 4-hez tervezett vezérlőgombbal is rendelkezik. Ezeknek köszönhetően olyan hozzáférést kap a különböző funkciókhoz, amelyek lehetővé teszik a játék és a konzol menüje közti váltást, illetve a játékmód azonnali elérését is.

Rengeteg programozható gomb

Összesen 12 programozható gombbal van felszerelve, POV irányzóval és ezen funkciók felderítésére vaó vezérlőkkel. Nagy előny a gyors tüzelő ravaszt, ami a légi harcban szinte legyőzhetetlenné teszi majd.

 
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thrustmaster T-Flight Hotas 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster T.Flight Hotas 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thrustmaster T.Flight Hotas 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster HOTAS T.Flight 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster HOTAS T.Flight 4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ