Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

TORO EKO kalapács 29,5 cm

Termékkatalógus
TORO EKO kalapács 29,5 cm
Húsklopfoló - A természetes bükkfából készült klopfolónak nagy hagyománya van. Teljesen ártalmatlan az egészségre és nagyon kellemes a használata. Használat után töröld le, és hagyd szabadon megszáradni. Ne hagyd vízben áztatva. Nem alkalmas mosogatógépben mosáshoz. Ne szárítsd hőforrásokon. A kalapács méretei fémmel - 29,5 x 10,5 cm, átmérője 5,5 cm
Kód:  TORPA600 Termékszám:  360031

TORO EKO kalapács 29,5 cm

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TORO Palička EKO 29,5 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TORO Palička EKO 29,5 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TORO EKO Fleischklopfer - 29,5 cm.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ