transzformerek

Termékkatalógus
transzformerek
Iskolai felszerelés Ez magában foglalja a hátizsák, 2 szintes ceruzatartó, egy zacskó tornacipő, Helf box
Kód:  HRAa8959 Termékszám:  8595096794190

transzformerek

Praktikus készlet fiúiskola egy kedvelt motívuma a Transformers. Ez magában foglalja anatómiai hátizsák, tolltartó, táska és papucs borító könyvek A4. Set ideális iskolás I. általános iskola. Ergonómikusan formázott anatómiai hátizsák párnázott vissza. A kitöltés anyaga kényelmes lélegző anyagból. A széles, lágy és állítható pántok tökéletesen illeszkedik a hátán, és egyformán terheli vállán a gyermek. Batoh potěší svou nízkou hmotností 895 g. Biztonsági növeli számos fényvisszaverő elemekkel. 2 nagy kamrák vannak ellátva szilárd cipzár elülső részén lévő két kisebb zseb tárolására ebédet vagy büntetést. Az oldalán a táska 2 zsebbel vizes palackok vagy egyéb apróságok. 

legfontosabb jellemzői

  • A készlet tartalmaz egy hátizsák, tolltartó, táska és papucs lapok A4
  • Kiváló minőségű, egészséges vizsgált anyagok
  • Szilárd és stabil alján egy hátizsák
  • Praktikus fogantyú hordozó táska a kezében
  • Kétszintes tolltartó 2 szárnyak

Nemcsak hátizsák

Emellett a fő attrakció készletek formájában zsákok értékelni fogja az egyéb alkatrészek a készlet. Kétszintes tolltartó két füllel. Az egyik ezek közül átlátszó zsebbel, amibe kényelmesen elfér az iskolában menetrendet. Méretek büntetések 20 × 14 × 4 cm. Bag papucs is alkalmas edzés ruhát. Vállalt bábuk viselhető vállon vagy csatolni egy hátizsák. A méretek 40 × 27 cm. Védelem notebook kínál héjak könyvek A4. Ezek a belső fül leeső tartalom és rögzítő gumi. 

Paraméterek

Játék kategória
Iskolai felszerelések Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Iskolai felszerelések Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: transzformerek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transformers. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transformers. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transformer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transformer.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ