AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Trek'n eat svájci müzli tejjel

Termékkatalógus
Trek'n eat svájci müzli tejjel
Tartós élelmiszer - Utazás közben, ultrakönnyű, csak víz hozzáadása szükséges, közvetlenül a dobozából fogyasztható, 1,5 adag
Kód:  SPTVce0060 Termékszám:  4015753185597

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trek'n eat svájci müzli tejjel

Ha utazni készülsz és ételt kell csomagolnod, akkor az azonnal fogyasztható Trek'n eat svájci müzli tejjel lesz a tökéletes választás. Ez az étel tartós és könnyen elkészíthető, bárhol és bármikor, bármilyen is az időjárás, hiszen csak víz kell hozzá. Ez a kiadós reggeli gabonapehely a sárgabarack és a mazsola finom ízével egészséges tápanyagot biztosít számodra, amely feltölt energiával a nehéz reggeleken. Miután ráöntötted a vizet, néhány percre rá fogyasztható is egyenesen a dobozából, ami kifejezetten ilyen kialakítású.

A Trek'n eat tartós élelmiszer fő előnyei

  • Ultrakönnyű élelmiszer utazók és kalandorok számára
  • Könnyen elkészíthető tartós étel, amihez csupán kis mennyiségű vízre van szükségünk
  • Védőgázas csomagolás
  • Nem szükséges az elkészítéséhez konyha
  • Kifinomult és újrahasznosítható Trek'n eat csomagolás
  • Magas élettartam hűtőberendezések használata nélkül
  • Bizonyított expedíciók
  •  

A Trek'n eat csomagolása

Trek'n eat csomagolása nem csak rendkívül tartós és lélegző annak érdekében, hogy elkerülje a gyors ételromlást, továbbá, hogy könnyen használható legyen. Köszönhetően a lézer perforációnak és lapos aljnak tányér helyett használható, továbbá visszazárható.  A Trek'n eat gyártója nem hagyta klasszikusan élesre a sarkokat, helyette inkább kerek formát alkalmazott, így nem okoz sérüléseket a táskában és csomagtérben. A csomagolás környezetbarát, mivel újrahasznosítható. 
 

Specifikációk:

A csomag tartalma:
1.5 adag

Összetevők:
Teljes kiőrlésű zabpehely, gabona (51% búzaliszt, 20% árpamaláta kivonatot, cukor, 6% kukoricaliszt, konyhasó), cukor, mazsola, 6%-os tej, mogyoró, dextróz, sárgabarack, alma por, maltodextrin, konyha-só, savasság szabályozó: citromsav)

Tartalmazott allergének: glutén, laktóz, tej, dió

Energia érték:
555 kcal

Csomag tömege:
150 g

Kész étel tömege:
300 g

 

Paraméterek

Energiaérték
2 323,67 kJ (555 kcal) Kész!

Tápértékek

Energiaérték
2 323,67 kJ (555 kcal) Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trek'n eat svájci müzli tejjel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trek'n eat Švýcarské muesli s mlékem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trek'n eat Švýcarské muesli s mlékem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trek'n eat Švýcarské muesli s mlékem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trek'n eat Švýcarské muesli s mlékem.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ