AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Casio EFA 131BK-1A férfi karóra

Termékkatalógus
Casio EFA 131BK-1A férfi karóra
4,6 7 értékelés
Férfi karóra kombinált dial - klasszikus kezekkel és digitális kijelzővel, vízálló 10 ATM, ásványi üveg, acél karkötő
Kód:  QS025f4 Termékszám:  4971850479611 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Casio EFA 131BK-1A férfi karóra

A Casio EDIFICE EFA 131D-1A1 férfi karóra világidő funkcióval rendelkezik, vagyis a városkód alapján automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt. A stopper funkció mérési egysége 1/1000 másodperc, a maximális mérési idő 100 óra. Fel van szerelve egy praktikus visszaszámlálóval is, amely maximum 24 óra visszaszámlálási időtartam beállítására képes. A nulla elérésekor az óra hangjelzést ad. Automatikus ismétlés is bekapcsolható, ekkor az óra a nulla elérésekor automatikusan újraindítja a visszaszámlálást. Ideális azok számára, akiknek rendszeresen kell gyógyszert bevenniük, vagy aktív sportolók.

A Casio EDIFICE EFA 131D-1A1 órában 5 egymástól független ébresztési időpontot állíthatsz be, amelyek emlékeztetnek a fontos eseményekre. Lehetőség van az óránkénti riasztás beállítására is. A praktikus szundi funkció egy bizonyos időintervallum elteltével újra aktiválja az ébresztőt. Az óra egy teljesen automatikus naptárat is tartalmaz, amely az első beállítás után mindig a helyes dátumot jeleníti meg. A pontos időt a digitális és az analóg kijelzésű számlapon ellenőrizheted, tizenkét vagy huszonnégy órás formátumban. A beépített LED háttérvilágítás tökéletes láthatóságot biztosít rossz fényviszonyok esetén is.

A karóra kiváló minőségű anyagokból készült. Az edzett kristály óraüveg speciális kialakítása rendkívül tartóssá teszi. A konzervatívabb stílusú felhasználókat biztosan megnyeri a fémcsattal ellátott nemesacél óraszíj, amely  rendkívül tartós és luxus megjelenést kölcsönöz. Az óra 10 bar nyomásig vízálló. Ez a szint azt jelenti, hogy nyugodtan lehet az órában úszni, vagy légzőkészülék nélkül búvárkodni.

Műszaki paraméterek:

Ajánlott:
Férfiaknak

Óra:
Számlap: kombinált (analóg és digitális), fekete, LED háttérvilágítás, 12 jel
Vízállóság: 10 bar (100 méter)
Üveg: ásványi

Speciális jellemzők:
LED háttérvilágítás a számlapon
Többfunkciós ébresztőóra
Dupla dátum kijelzés
Stopper funkció
Visszaszámláló funkció
Világidő

Tok:
Anyaga: nemesacél

Szíj:
Anyaga: nemesacél
Szín: fekete
Nemesacél fémcsat

Energiaellátás:
Elem: CR1220

Méret:
50,3 x 46 x 12,5 mm

Paraméterek

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Óralap átmérője
34 mm Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!
Tárcsa színe
Kék Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Számlap és kijelző

Óralap átmérője
34 mm Kész!
Tárcsa színe
Kék Kész!

Szíj

Szíj anyaga
Acél Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Több paraméter

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

Termékek: CASIO EDIFICE 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Casio EFA 131BK-1A férfi karóra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO EFA 131BK-1A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO EFA 131BK-1A.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ