AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

CASIO EFV 500L-7A

Termékkatalógus
CASIO EFV 500L-7A
Férfi karóra - analóg, rozsdamentes acél házzal és bőr szíjjal, vízállóság: 10 ATM
Kód:  KHO9267 Termékszám:  4549526126604 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CASIO EFV 500L-7A

A Casio EFV 500L-7A férfi karóra modern designnal és még számos egyéb tulajdonsággal büszkélkedhet. A háza csúcsminőségű rozsdamentes acélból, a szíja bőrből készült, a számlapot pedig egy kemény ásványi üveg borítja, amelynek köszönhetően roppantul ellenálló a sérülésekkel szemben. A minőségi kvarc óraszerkezet gondoskodik a pontos működésről. Mindemellett pedig mutatja az éppen aktuális dátumot, és stopperként is használható, tehát még a sportoláshoz is kiválóan alkalmas. Ezen felül még a vízbe is magaddal viheted, ugyanis a 100M-es vízállóságának köszönhetően lehetővé teszi az úszást és még a légzőkészülék nélküli búvárkodást is. Ha egy új órára van szükséged, akkor nyugodtan válaszd a Casio márkát!

Főbb jellemzők

  • Férfi karóra modern designnal
  • Rozsdamentes acél ház
  • Bőr óraszíj
  • A számlapot ásványi üveg borítja
  • Minőségi kvarc óraszerkezet biztosítja a pontos működést
  • A 100M vízállóság lehetővé teszi az úszást és a légzőkészülék nélküli búvárkodást

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CASIO EFV 500L-7A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO EFV 500L-7A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO EFV 500L-7A.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ