AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Casio GA 110C-7A

Termékkatalógus
Casio GA 110C-7A
Férfi karóra vízálló 20 ATM
Kód:  KHO7654 Termékszám:  4971850479185 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Casio GA 110C-7A

Kombinált sportóra sok praktikus és szokatlan megjelenése. Ezek ellenállnak a rázkódás és ütés ellenállás, és hála a nyomás 20 atmoszféra is alkalmas búvárkodásra nélkül légzőkészüléket. A speciális órák is képes automatikus LED világítás, amely akkor aktiválódik, ha forgatni a csukló felé az arcát. Órák vannak ellátva világóra funkció, és így gond nélkül megjeleníti az időt a nagyobb városokban és egyes területeken az egész világon. A ház és a heveder anyaga műgyanta annak nagy ellenállás. A ház emellett árnyékolja a mágneses zavar. Elölről, majd keresse meg a standard és bizonyított ásványi üveg.

legfontosabb jellemzői

  • Képes mérni az átlagsebesség, bárhol lehet gondolni.
  • LED háttérvilágítás automatikusan bekapcsol, ha forgatni a csuklóját az arcra, és biztosítja a jó láthatóságot minden alkalommal.
  • World Time az aktuális időt mutatja a nagyobb városokban és egyes területeken, amikor eszébe jut.
  • Stopper mérési eltelt idő, split idő és a befejezési idő pontossággal egy ezred másodperc, és kiterjesztették a maximum 100 órát.
  • Visszaszámláló maximális hossza 24 óra perces ciklus, állítható és automatikus ismétlés.
  • 5 napi riasztás, szundi funkció (szundítás), valamint a lehetőségét órát, hogy tartsa meg a képen.
  • Automatikus naptár mindig megjeleníti a pontos dátumot, ha be van állítva.
  • Választható 12/24 órás kijelzés a digitális tárcsát.
  • Egy akkumulátor tart órát körülbelül két év hibamentes működés.

sebességmérés

Az óra képes mérni az átlagos sebesség a minden utazás. Egyszerűen adja meg a távolságot az elején, és amikor megérkezik, majd nyomja meg a stop gombot. Watch azonnal kiszámítja az átlagsebesség.

Részletes stopper

Eltelt idő, split idő és a végső idő pontossággal kell mérni egy ezred másodperc. A maximális hossza követés extra 100 óra. A berendezés is visszaszámláló időzítő automatikus ismétlés, ami után a jel van a számítógép. Az időzítő kényelmesen értesíti a fontosabb eseményekre. A maximális hossza a visszaszámlálás 24 óra és állítható perces időközönként.

5 napi riasztás

A napi riasztás emlékeztet, az ismétlődő események hangjelzéssel a beállított idő. Keen talpfa bizonnyal értékelni a szundi funkció (szundítás). Azt is aktiválhatja óránkénti időjel, amely jelzi, minden teljes órában. Ez a modell 5 független riasztás rugalmas emlékeztető a fontos eseményekre. 

Paraméterek

Vízállóság
200 m (20 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
200 m (20 ATM) Kész!

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Casio GA 110C-7A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO G-SHOCK GA 110C-7A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Casio GA 110C-7A.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ