Shop roku Akvizice ApF HU

ColourVUE - 3 Tones (2 lencse) színe: zöld

Termékkatalógus
ColourVUE - 3 Tones (2 lencse) színe: zöld
4,3 4 értékelés
Kontaktlencse
Kód:  CLEC604
ColourVUE - 3 Tones (2 lencse) színe: zöld Megszűnt

ColourVUE - 3 Tones (2 lencse) színe: zöld

MaxVUE Vision egy híres színes kontaktlencse gyártó cég, megpróbál minden igénynek megfelelni és megadni a lehetőséget arra, hogy mindenki elérhesse a neki idális megjelenést. A MaxVUE kontaktlencsék általában az egész íriszt lefedik és használata során a szem nagyobbnak és ragyogóbbnak látszik. A termék számos méretben és a legtöbb árnyalatban elérhető, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Olyan különlegességek is megtalálhatóak, mint például az UV fényben világító vagy egy adott témájú, mintájú lencsék. A gyártó minőségi szemcseppeket is árul.

A ColourVUE Big Eyes kontaktlencsék optikailag megnövelik a szemet, így nagyobbnak és ragyogóbbnak láttatja a szemet, babaszerű megjelenéssel. A vastag külső szegély meghatározó tekintetet ad a szemnek a színek árnyalatainak természetes átmenetével. Az új, kiemelkedően mély tekinteted mindenkinek fel fogják kelzteni a figyelmét.

ColourVUE kontaktlencsék élettartama 90 nap. Ha a lencséket 7 napnál tovább tartja a tokban, bizonyosodjon meg róla, hogy fertőtlenítette a lencséket és az újbóli használat előtt legalább 4 órán keresztül áztassa kontaktlencséhez való folyadékba. 

Megjegyzés : A kapott színeredményt részben befolyásolja az eredeti, természetes szemszín és fényviszonyok.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ColourVUE - 3 Tones (2 lencse) színe: zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColourVUE - 3 Tones (2 čočky) barva: Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ColourVUE - 3 Tones (2 šošovky) farba: Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColourVUE - 3 Tones (2 Linsen) Farbe: Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColourVUE - 3 Tones (2 Linsen) Farbe: Grün.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ