AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

LOTUS L18129/1

Termékkatalógus
LOTUS L18129/1
Női karóra - vízállóság: 5 ATM
Kód:  KHO8148 Termékszám:  8590588617063 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LOTUS L18129/1

Díszítse csuklóját a stílusos Lotus márkájú karórával, és ezzel az egyedi divatos kiegészítővel elvarázsolja környezetét. A Lotus társaság az órák világának egy jelentős játékosa, és egy nagyon népszerű márka, így biztos lehet benne, hogy ha mindennapos viseletre keres egy órát, vagy egy estélyi ruha kiegészítőjeként, akkor mindig maximálisan elégedett lesz. A Lotus L18129/1 ideális ajándékként ígérkezik minden korosztályú nőnek és lánynak egyaránt. Szerezzen örömet hozzátartozóinak, vagy önmagának. 

Lotus órák ezt kínálják fel Ön számára

  • megbízható és pontos kvarc szerkezet
  • ellenálló ásványi üveg
  • kényelmes szíj
  • minőségi acél test
  • stílusos kivitelezés minden helyzetben

Minőség, ahová csak néz

Az óra csillogó kövekkel kirakott tokja kiváló minőségű acélból készült, amely keménységével tűnik ki, mellyel biztosítja, hogy a mechanikai sérüléseknek ellenáll. Emellett élettartama egész ideje alatt megtartja fényét. A kerek számlapot edzett ásványi üveg borítja, amely ellenáll a karcolásoknak és a kisebb balesetek. Az acél szíj könnyen alkalmazkodik kezéhez, nagyon kellemes, és nem zavarja egész napos viselet során sem. 

Az analóg órát megbízható elemmel működő kvarc biztosítja, a gyártó 5 ATM vízállóságot tüntet fel. Ajándékozzon magának, hozzátartozójának egy szép ajándékot az L18129 / 1 Lotus óra formájában, melyet leginkább az eredeti és minőségi divatos kiegészítőket kedvelő nők fognak leginkább értékelni.

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Szíj anyaga
Acél Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Szíj

Szíj anyaga
Acél Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LOTUS L18129/1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOTUS L18129/1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LOTUS L18129/1.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ