AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Morellato R0151133506

Termékkatalógus
Morellato R0151133506
Női karóra vízálló 3 ATM
Kód:  KHO8776 Termékszám:  8033288715351 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Morellato R0151133506

Női analóg órák Morellato R0151133506 fog hatni az elegáns kivitelezésű, minőségi anyagok és kiváló gyakorolt ??feldolgozás. Egy érdekes eleme egy kerek fekete számlap, ami díszített csillogó kövek képviselő az indexek. A beállító hüvely illik szépen, ezüst és fekete bőr szíjjal motívum állatbőrök.Nem kell attól tartani, hogy az arc lehet elpusztítani, mert véd a karcolások nagyon ellenálló ásványi üveg. Na výrobu pouzdra byla použita nerezová ocel, která odolává případným škrábancům a zároveň se nádherně leskne.

A fő előnyök

  • Elegáns kialakítás ezüst és fekete
  • Minőségi anyagok - bőr szíjjal és rozsdamentes acél
  • nagyon ellenálló ásványi üveg
  • vízálló 3 ATM
  • Quartz óraszerkezet megbízható márka

Praktikus társ és szép divatos kiegészítő

Hála a vízálló 3 ATM,   amely megakadályozza behatolását a fröccsenő víz és az eső a hodinkového ház   ne aggódj, ha az óra nedves lesz.  Bizonyosság a pontos időt garantál megbízható Quartz óraszerkezet, amely elemekkel működik.Az óra viszont nagyon jól viselte, ezek alkalmasak minden nap, akár munka, vagy találkozók a szabadidő. A csuklóján is jól néz ki, és csodálatos módon ékszer tökéletesen finomíthatja a ruhában. Hodinky Morellato R0151133506 obdržíte v originální krabičce se záručním listem a návodem k použití.

Paraméterek

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!

A Morellato ékszergyártó cég sebészeti acélból készült modern ékszerek gyártására specializálódott. A céget 1930-ban alapította Olaszországban, pontosabban Bologna városában Giulio Morellato. A Morellato címkét viselő ékszerek a legkiválóbb anyagokból készülnek, és nemcsak a precíz kivitelezés, hanem a rendkívül innovatív design is megkülönbözteti őket a többi hasonló kategóriában található terméktől. A termékeiket gyakran kiváló minőségű cirkóniumokkal egészítik ki, amelyek fokozzák a csillogást és a finomságot. A vásárlóknak női és férfi ékszerek széles választékát kínálják, amelyeket eredeti dobozokban szállítanak. Az ékszerkollekció mellett a Morellato órákat és egyéb divatos kiegészítőket, például tollakat, kulcstartókat és pénztárcákat is piacra dobott.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Morellato R0151133506 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO R0151133506. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Morellato R0151133506.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ