AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SEIKO SGEH61P1

Termékkatalógus
SEIKO SGEH61P1
Férfi karóra - vízállóság: 10 ATM
Kód:  KHO9683 Termékszám:  4954628205087 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SEIKO SGEH61P1

Luxus férfi karóra a híres japán Seiko gyártótól. Az egyszerűség, az időtállóság és a sportos elegancia jellemzi. A karóra nemcsak a kiváló kivitelezésével büszkélkedhet, hanem a kiváló minőségével és a megbízhatóságával is. Az átlátható tárcsát megfelelően kiegészíti az acél szíj, amely nagyobb részekből áll. A karóra alkalmas a mindennapi viseletre és a formálisabb alkalmakhoz is, mint kitűnő kiegészítő. 

A rozsdamentes acél tok megbízható kaliberű 7N42 szerkezetet rejt, amely elemmel működik. A kék színű tárcsát egyedi keménységű zafír üveg védi, amely nagyon ellenálló a karcolásokkal és a kopással szemben. A minimalista indexek és mutatók lumineszcens részekkel vannak ellátva. A tárcsán továbbá található egy dátumkijelző. A 10 ATM szabványú vízállóság garantálja a nedvesség elleni védelmet fürdés közben vagy vízi sportok esetében - az órával a kezén 8 méteres mélységig merülhet le anélkül, hogy aggódna az óra megsérülése miatt.

A Seiko órát eredeti dobozban kapja kézbe, garancialevéllel és használati utasítással együtt.

Kényeztesse magát ezzel a japán figyelmességgel, amely a részletekre és a megbízhatóságra épül

  • Férfi analóg karóra, időtálló, sportosan elegáns kivitelezésben
  • Zafír üveg, amelynek kiváló ellenállóképessége van a karcolásokkal szemben
  • Dátumkijelző
  • Lumineszcens részek
  • A vízállóságának köszönhetően alkalmas a vízi sportokhoz

Zafír üveg

Nagyszerű üveg és a legjobb dolog, amelyet csak válaszhat. A rendkívüli keménységének köszönhetően a hétköznapi tárgyakkal még akkor sem tudna ártani neki, ha úgy akarná. Kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkezik, úgyhogy az idő a tárcsáról mindig tökéletesen leolvasható.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEIKO SGEH61P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SGEH61P1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEIKO SGEH61P1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ