AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Seiko SKA747P1

Termékkatalógus
Seiko SKA747P1
Férfi karóra vízálló 10 ATM
Kód:  KHO9689 Termékszám:  4954628205032 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Seiko SKA747P1

Luxus Mens Watch kinetikus hajtott borotva neves japán gyártó Seiko. Futó mozgás az átlátszó hátsó fedelet. A megjelenése az óra jellemzi az egyszerűség és az időtlen stílus egyáltalán nem vetekszik a minőségi kivitelezés és a megbízhatóság. Első ránézésre a fekete számlap, egy nagyon szervezett, amely jól kiegészíti acél tolóerő tagjai nagyobb részét. Tulajdonosa szolgál mindennapi viselet, valamint a megfelelő kiegészítője több hivatalos alkalmakkor. 

Rozsdamentes acél rejtett megbízható kinetikai óramű kaliberű 5M82, amely járástartalékkal 6 hónap. Fekete számlap védelme edzett ásványi kristály nagyon magas kopásállóság. Minimalista fogant indexek és a kezek vannak Lumi Brite foszforeszkáló elemeket tart világít a sötétben sokáig és nagy intenzitással. Van is egy dátum bélyegző Dater a harmadik helyen. Órák is kínálnak forgó keret. Vízzáró 10 ATM elegendő víz elleni védelmére fürdés közben vagy a vízi sportok - az órát kézzel lehet merülni, hogy a mélysége nyolc méter nem kell aggódni károsítja az órát. 

Seiko kapnak eredeti dobozban garancia igazolás és a használati utasítást.

Kényeztesse magát egy japán értelme a részletek és a megbízhatóság

  • Férfi analóg órát időtlen, elegáns formatervezés
  • Kinetic mozgás járástartalékkal hat hónapos
  • átlátszó caseback
  • Dater
  • Kiváló minőségű all-acél feldolgozás
  • Rendkívül ellenálló edzett ásványi üveg - Hardlex
  • Lumineszcens elemei technológia Lumi Brite
  • forgó keret
  • Vízhatlanná alkalmas a vízi sportok

Kinetic motoros borotva

Hasznosítása egyedülálló kinetikus meghajtó hodinkového mozgását, ez az óra közé tartozik a legmodernebb is, amely lehet megvásárolni. Órák energiát nyerni a mozgását a kar visel, valamint automata gépek. Ligatúrák kinetikus meghajtó, de lehet több - egy része a mozgási energia azonnal használhatja az aktuális meghajtó órák és a fennmaradó rész az átadott energia és a kondenzátorban tárolt. Ez az elrendezés egy óra járástartalék 6 hónap. (Pusztán automaták egy járástartalék csak tíz órát.)  

Lumi Brite

Lumi Brite - a legújabb technológiát lumineszcens szín által kifejlesztett Seiko. A sötét parázslás tart 3-5 óra hosszat, ami 10-szer hosszabb, mint az általánosan használt lumineszcens színeket. Továbbá, a sugárzás intenzitása szín Lumi Brite sokkal magasabb, és mivel a termelési használták csak szervetlen anyagok, színek minősége is stabil marad, miután egy nagyon hosszú idő -, hogy nem a "elnyomása". Továbbá, az anyag 100% biztos, hogy mind az emberi egészségre és a környezetre.

Hardlex

Edzett ásványi üveg, vagy Hardlex ásványi üveg felületén módosított a kopásnak és a karcolás. Rendkívül tartós, ráadásul kiemelkedik kiváló optikai tulajdonságokkal - úgy, hogy az adatokat a tárcsát mindig tökéletesen olvasható.

forgó keret

A nagy dolog, hogy gyorsan, hogy mennyi idő van hátra 60 perc. Akkor használja bárhol játszik jelentős szerepet a korlátozott ideig - a merülést, az erdők, a gyárban vagy akár a sziklák között. De még mindig szolgálhat korlátozás, hogy szeretné tölteni a bevásárlóközpontban, amikor egy család vásárol.  

Paraméterek

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seiko SKA747P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SKA747P1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seiko SKA747P1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ