AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

TISSOT T52142112

Termékkatalógus
TISSOT T52142112
Férfi karóra - vízállóság: 3 ATM
Kód:  KHO9483 Termékszám:  7611608188200

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TISSOT T52142112

A Tissot férfi analóg karóra első látásra az elegáns kivitelezésével és a magas minőségű kidolgozásával nyűgöz le. A klasszikusan megfogant fehér tárcsát a fekete indexekkel és a mutatókkal kiegészíti a dátumkijelző. Ezt egy zafír óraüveg védi, amely a rendkívüli keménységével és a nagy ellenállóképességével, a karcolásokkal és a leejtéssel szemben, tűnik ki. A tok gyártásánál minőségi rozsdamentes acélt használtak fel. A fekete bőrszíj a tűs csattal könnyen állítható bármilyen méretű csuklóhoz. A vízállóságának köszönhetően, amely a 30M szabványnak felel meg, a karóráért még akkor sem kell aggódnia, ha kezet mos vagy ha az esőben sétál. Ezek alkalmasak a mindennapi használatra vagy a társadalmi eseményekhez is.

Legfontosabb jellemzők:

  • Klasszikus, elegáns kivitelezés
  • Kiváló minőségű anyagok - rozsdamentes acél, zafír üveg
  • Megbízható Quartz márkájú óraszerkezet
  • Dátumkijelző

Elegancia és minőség, amelyet értékelni fog

A karóra gyártásánál használt zafír üveg a legmagasabb minőségű és a legjobban ellenálló üveg, amelyet csak kapni lehet. Egyedülálló a keménysége és az ellenállóképessége, amely a lehető legjobb védelmet biztosítja a karórának. Könnyedén ellenáll a leejtésnek, a karcolásoknak és a kopásnak.

A karórának a mindennapi viseletét kémyelmessé teszi a minőségi bőrszíj - tökéletesen alkalmazkodik az Ön csuklójához, nem dörzsöli a bőrt, és ellenáll az idő pusztításának.  

A Tissot T52142112 karórát eredeti dobozban, garancialevéllel és használati utasítással kapja meg.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TISSOT T52142112 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TISSOT T52142112. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TISSOT T52142112.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ