Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TRESemmé Biotin + Repair 7

Termékkatalógus
TRESemmé Biotin + Repair 7
Kozmetikai szett - sampon, kondicionáló és maszk, sérült hajra, sampon: tápláló, regeneráló, vitaminokkal és biotinnal, kondicionáló: regeneráló, tápláló, megkönnyíti a kifésülést, helyreállítja a sérült hajat, lezárja a hajszálak felületét, biotinnal, maszk: megújító, regeneráló, megkönnyíti a kifésülést, helyreállítja a haj szerkezetét, biotinnal
Kód:  KSVL4011s

TRESemmé Biotin + Repair 7

Nyújts tökéletes ápolást hajadnak és kényeztesd a TRESemmé hajápoló kozmetikumaival. A Biotin szett sampont, balzsamot és maszkot tartalmaz a sérült haj legideálisabb ápolásának érdekében. Mindhárom termék hajápoló biotint tartalmaz, amely tápláló, regeneráló és hidratáló hatással bír.

A TRESemmé Biotin + Repair 7 hajápoló szett legfőbb jellemzői

  • A sampon finoman, mégis hatékonyan tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • A Biotin + Repair 7 szettel a haj erős és gyönyörű lesz
  • A TRESemmé maszk minden hajszálat táplál, és simítja a töredezett végeket
  • A TRESemmé termékek 7 típusú sérülést javít, amelyeket a szárítás, a szőkítés, a fésülés, a hajkiegyenesítés, a festés, a fonás vagy göndörítés okoz.
  • Mindhárom termék biotint és Pro-bond komplexet tartalmaz

TRESemmé Biotin + Repair 7 sampon

A haj minden nő ékessége. Önizalmat ad számunkra, amelytől magabiztosabbnak érezzük magunkat. A TRESemmé Biotin + Repair 7 sampon biztosítja ezt az érzést számodra, és gyönyörű, élettel teli hajat eredményez. Finoman, mégis hatékonyan tisztítja a hajat és a fejbőrt. Biotint és Pro-bond komplexet tartalmaz, amely minden hajszálat belülről és kívülről erősít meg. A haj gyönyörűen lágy, puha, fényes és egészséges lesz. Ezenkívül a TRESemmé Biotin + Repair 7 sampon láthatóan orvosolja a következő 7 féle hajkárosodást, amelyeket a szárítás, a szőkítés, a fésülés, a hajkiegyenesítés, a festés, a fonás vagy a göndörödés okoz. Káprázatos a gyönyörű haj minden nap a TRESemmé sampon segítségével.

Használata:
Vidd fel a nedves hajra, óvatosan masszírozd be, majd öblítsd le.

Összetétel:
aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, biotin, carbomer, citric acid, cocamide mea, dimethiconol, disodium edta, ethylhexyl methoxycinnmae, gluconolactone, glycerin, glycol distearate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, mica, parfum, peg-45m, phenoxyethanol, ppg-6, silica, sodium benzoate, sodium chloride, sodium hydroxide, sodium sulfate, styrene/acrylates copolymer, tea-dodecylbenzenesulfonate, tea-sulfate, trehalose, benzyl alcohol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, limonene, linalool, cl 77891

TRESemmé Biotin + Repair 7 kondícionáló

Szeretnéd, ha hajad egészséges megjelenésű lenne? Akkor a TRESemmé kondicionáló biztosan elnyeri tetszésed, amelyet sérült hajra terveztek. Összetételének köszönhetően kiválóan táplálja a hajat. A kondicionáló védőfóliát képez minden hajszál körül, hogy megvédje a külső behatásokkal- és más kedvezőtlen feltételekkel szemben.

Használata:
Vidd fel a nedves, samponnal megmosott haj teljes hosszára és a hajvégekre, hagyd egy ideig hatni, majd alaposan öblítsd le vízzel.

Összetétel:
aqua, cetearyl alcohol, dimethicone, stearamidopropyl dimethylamine, biotin, ethylhexyl methoxycinnamate, gluconolactone, trehalose, sodium sulfate, behentrimonium chloride, parfum, lactic acid, dipropylene glycol, amodimethicone, potassium chloride, disodium edta, peg-7 propylheptyl ether, cetrimonium chloride, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolino

TRESemmé Biotin + Repair 7 maszk 

A haj minden nő ékessége. Önizalmat ad számunkra, amelytől magabiztosabbnak érezzük magunkat. A TRESemmé Biotin + Repair 7 maszk biztosítja ezt az érzést, és gyönyörű, élettelteli hajat eredményez. Biotint és Pro-kötés komplexet tartalmaz, amely minden hajszálat  kívülről és belülről erősít. Használatának köszönhetően a haj gyönyörű, puha, fényes és egészséges lesz. Ezenkívül a TRESemmé Biotin + Repair 7 maszk láthatóan orvosolja a következő 7 féle hajkárosodást, amelyeket a szárítás, a szőkítés, a fésülés, a hajkiegyenesítés, a festés, a fonás vagy a göndörödés okoz. Káprázatosan gyönyörű haj minden nap a TRESemmé hajmaszk segítségével.

Használat:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű maszkot a nedves hajra a haj hosszának közepétől a hajvégekig, a többit dörzsöld a hajvégekbe. Oszlasd el a ujjaid vagy egy vékony fésű segítségével, hogy teljesen befedje.

Összetétel:
aqua, cetearyl alcohol, dimethicone, stearamidopropyl dimethylamine, behentrimonium chloride, glycerin, amodimethicone, biotin, cetrimonium chloride, dipropylene glycol, disodium edta, ethylhexyl methoxycinnamate, gluconolactone, lactic acid, magnesium chloride, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, paraffinum liquidum, parfum, peg-150 distearate, peg-180m, peg-7 propyheptyl ether, petrolatum, phenoxyethanol, silica, sodium chloride, sodium sulfate, trehalose, benzyl alcohol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, limonene, linalool



Paraméterek

Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Vitaminos Kész!
Hatás
Regeneráló hatás, Tápláló hatás Kész!
Haj típusa
Sérült Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Vitaminos Kész!

Hatás

Hatás
Regeneráló hatás, Tápláló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Sérült Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TRESemmé Biotin + Repair 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRESemmé Biotin + Repair 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRESemmé Biotin + Repair 7.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ